Bunu gerçekten soruyor musunuz?
Türk telekom interneti hem yavaş hem çekmiyor bazı yerlerde.
Turkcell 5 direk koyuyor türk telekom 2 koyuyor.
Turkcell çok daha fazla para bağlıyor ona görede fiyatı pahalı.
Ben en internetinde superonline mobilde turkcell kullanıyorum vazgeçilmezim.
Bunu gerçekten soruyor musunuz?
Türk Telekom interneti hem yavaş hem çekmiyor bazı yerlerde.
Turkcell 5 direk koyuyor Türk Telekom 2 koyuyor.
Turkcell çok daha fazla para bağlıyor ona görede fiyatı pahalı.
Ben en internetinde Superonline mobilde Turkcell kullanıyorum vazgeçilmezim.
Evet soruyorum Turkcell'e aşırı zam gelmeye başladı bu ay içinde 6 GB'lik neşeli paketini aldım 82 TL'ye önceki ayda 86 TL'ye 20+4 GB paket almıştım bir anda aşırı zam ve önceki aldığım paketler kayboldu.
Ev interneti olarak çok tartışmalı bir konu olur ama benim için Türk Telekom mobilde daha iyi. Çekme konusunda kötü. Ama çektiğinde bayağı iyi. Yani çekmediği yerler genelde dağlık yerler falan. İnterneti çekmiyor sadece. Telefon çekiyor.
Ev interneti olarak çok tartışmalı bir konu olur ama benim için Türk Telekom mobilde daha iyi. Çekme konusunda kötü. Ama çektiğinde bayağı iyi. Yani çekmediği yerler genelde dağlık yerler falan. İnterneti çekmiyor sadece. Telefon çekiyor.
Köyde, dağda ve bahçede çekiyor ama daire de çekmiyor h+ çekiyor binada açık alanlarda neredeyse Full çekiyor annemin hattı TT, benim Turkcell, babamın eski BİMCELL hattı var 64 KB sadece h+ çeken o bilene Full çekiyor. Turkcell 4.5G çekiyor şu an oturduğum yerde TT 3G.
Mobil operatör olarak en iyisi Turkcell. Hem en fazla çeken hem de interneti en hızlı operatör. Telefon internetini PC'ye bağladığımda saniyede 7 MB indiriyordu. Bu kaç megabite denk bilmiyorum ama 50 megabitin üstündedir rahat.
Mobil operatör olarak en iyisi Turkcell. Hem en fazla çeken hem de interneti en hızlı operatör. Telefon internetini PC'ye bağladığımda saniyede 7 MB indiriyordu. Bu kaç megabite denk bilmiyorum ama 50 megabitin üstündedir rahat.