Turkcell vs. Türk Telekom

Benimki 12 MB ile indiriyordu hatta Speedtest'de yaptığımda 16 MB indirme 7 MB yükleme hızı vardı. Speedtest'i PC üzerinden yaptım Wi-Fi ile bağlıyım oturduğum yerde altyapı yok bina yeni telefon internet kullanıyoruz mecbur PC'de.

Hangisi daha iyi hem mobil hem de ev interneti olarak?

Kardeşim ben 12 yıl Türk Telekom kullandım. Çok öyle gezen biri değilim evde yasayan asosyal denecek kadar az aktivitesi olan biriyim. Bir gün catı tadılatı ıcın fayans beğenilmesi gerekti. Annem İstanbul'da ben İzmir'deyim. Fayans fabrikasındayım (İzmir'de fabrika) neyse görüntülü aradım fayansları göstereceğim, cekmiyor. İçeride tek tek fayansları cekıp dışarı koşarak gidip fotoğrafları WhatsApp'tan atıp, konusup, geri fabrıka içine kosuyorum yıl 2019 bu arada. Direkt ertesi gün Turkcell'e geçtim oh be dedim. Fenalaşsak yardım çağıramayacağız, 21. yüzyıldayız bir de. O gün bu gündür Türk Telekom'a tövbeliyim. Reklama para harcayacaklarına gitsinler 2 direk fazladan diksinler. Paketler ucuz olsa ne olacak çekmedikten sonra. Turkcell'i tercih et internette. Hatta da Turkcell'i tercih et. Ama ev internetinde altyapı olarak TurkNet'in alt yapısı varsa sakın kacırma mutlaka TurkNet bağlattır evine. Ben 2016 yılından beri TurkNet kullanıyorum taahhüt yok, kota yok, AKN yok, IPv6 teknolojisi kullanıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hitap şeklinizi değiştirin kardeşim gibi laflara geçerli yanıtım yok.

Hitap şeklinizi değiştirin kardeşim gibi laflara geçerli yanıtım yok.

Hitap Şeklinde bir sıkıntı yok. İzmirliyim bizde samimiyetin ve içtenliğin ifadesidir. Büyük olasılıkla çocuksun. Bizde kardeş demek aynı ana babadan olduğun anlamına gelmez. Kardeşim hitabını kullanmam için benim babamın senin annen ile bir cinsi münasebette bulunmasına da gerek yok. Sorunlarının olduğu kesin. Ama bu mecrada ona çözüm bulamazsın. Psikolojik destek almanı öneririm.

Var ve o tür abi kardeşim gibi kelimeler forum ortamında hoşuma gitmiyor ve o kişi göz ardı bilene ettiğim olabiliyor forum ortamındayız burada hemen hemen herkes birbirine "hocam" diye hitap ediyor siz daha foruma katılalı 2 saat gibi bir süre geçmiş merak etmeyin yakında sizde alışırsınız.
Büyük olasılıkla çocuksun. Bizde kardeş demek aynı ana babadan olduğun anlamına gelmez. Kardeşim hitabını kullanmam için benim babamın senin annen ile bir cinsi münasebette bulunmasına da gerek yok.

Burayla benim sorunumunda hiçbir alakası yok bunu da belirtim.

İnternet, çekim kalitesi vs. Turkcell daha iyi ama çok çok pahalı ben 20 sene Turkcell kullandım köklü abonelerine hiç kampanya, fırsat vs. hiçbir şey yapmadılar kamyon yükü para verdim bir halt olmadı bende telekoma geçtim yarı fiyatına kullanıyorum. Turkcell paket konusunda acayip kazıkçı olmaya başladı eminim başka kullanıcılarda farkındadır..

Size göre sorun olması sorun olduğu anlamına gelmez. Ben bu forumu 10 yıldır üye olmadan takip eden biriyim. 2 saat önce bir konuda destek almak için kayıt oldum. Haricinde Tüm buradaki konulara vakıfım. Takip ettiğimden beri üyeliğim olsaydı şu an beni moderatör yapmışlardı... Her neyse konu o değil... ( Göz ardı bilene ettiğim oluyor ) yazışınızdan sizin Almancı gurbetçi olduğunuzu anlıyorum... Böyle şeylere takılan ya art niyetlidir ya da Türk kültüründen uzaktır. Çoğunluk nasıl hitap ediyorsa öyle hitap edilecek diye bir kural yok bu forumda. CNC makinesinden çıkmıyor buradaki kişiler... Senin gibi samimiyetten uzak kişiler rahatsız oluyorsa cevap vermez. Ben senin nezdinde buradaki herkese genel olarak yazdım bu cevabı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…