Kardeşim ben 12 yıl Türk Telekom kullandım. Çok öyle gezen biri değilim evde yasayan a sosyal dencek kadar az aktivitesi olan biriyim. Bir gün catı tadılatı ıcın fayans beğenilmesi gerekti. Annem İstanbul'da ben izmirdeyim. Fayans fabrikasındayım (İzmir'de fabrika) neyse görüntülü aradım fayansları göstereceğim cekmiyor. İçerde tek tek fayansları cekıp dışarı koşarak gidip fotoğrafları watsapptan atıp konusup geri fabrıka içine kosuyorum
yıl 2019 bu arada. Dedim s... Böyle hattıda böyletelekominikasyom şirketini de... Direk ertesi gün Turkcell'e geçtim ohh be dedim. Ulan fenalaşsak yardım çağıramıcaz 21. yüzyıldayız bir de. O gün bu gündür türktelekoma tövbeliyim. Reklama para harcayacakalrına gitsinler 2 direk fazladan diksinler. Paketler ucuz olsa ne olacak çekmedikten sonra. Turkcell'i tercih et internette. Hattada Turkcell'i tercih et. Ama ev internetinde altyapı olarak TurkNet'in alt yapısı varsa sakın kacırma mutlaka TurkNet bağlattır evine. Ben 2016 yılından beri TurkNet kullanıyorum tahhüt yok kota yok AKN yok ıpv 6 teknolojisi kullanıyorlar. Eğer TurkNet'e tXY72RJ30ıft kod ile kayıt olursan ilk ay ücretsiz olarak TurkNet'e para ödemeden kullanmaya başlayabiliyorsun. Bu kodu müşteri hizmetlerini arayıp kayıt olurkende kullanırsan aynı sekilde 1 ay ücretsiz kullanıyorsun.