Turkcell vs Türk Telekom

Şu an Vodafone kullanıyorum ve 170 TL ödüyorum. Geçebileceğim en uygun tarife 270 TL.

Bana fazla geldi bu ücret o yüzden hattımı taşıyacağım ya da yeni hat alacağım.

Turkcell mi yoksa Türk Telekom mu hangisine geçmeliyim sizce?

Türk Telekom'un 180 TL'ye 20 GB verdiği konforlu tarifesini kullanıyorum şu an internet hızında problem yaşamıyorum.

Şu an Vodafone kullanıyorum ve 170 TL ödüyorum. Geçebileceğim en uygun tarife 270 TL.

Bana fazla geldi bu ücret o yüzden hattımı taşıyacağım ya da yeni hat alacağım.

Turkcell mi yoksa Türk Telekom mu hangisine geçmeliyim sizce?
Turkcell geçmen daha uygun olur gibi, Türk Telekom kullanıyorum ve hizmet kalitesi berbat.

Benim gördüğüm kadarıyla ne Türk Telekom ne Vodafone bir Turkcell etmiyor. Turkcell olan arkadaşlarımın telefonu her yerde çekiyor ve internetleri hızlı, benim Vodafone hattım genel itibarıyla çekmiyor ve interneti rezalet. Turkcell daha pahalı diğer operatörlere kıyasla ama hak ediyor parasını ne diyeyim, her yerde çekiyor ve 100 Mbps'ye varan 4.5G hızı var.

Daha dün akşam beni bir arkadaşım aradı, bana alo diyor bende ona alo diyorum ama o beni duymuyor. İlla odamdan çıkıp mutfağa gitmem gerekiyor telefonun çekmesi için. Hatta bazı zamanlar mutfağa gittiğimde bile çekmiyor, o kadar rezalet bir hat ki tek iyi tarafı ucuz paket satması başka bir olayı yok. 6 yıl boyunca zor dayandım, şimdi geçip kurtulacağım inşallah.

Fiyat performans olarak Türk Telekom daha iyi ( Turkcell kadar pahalı değil, Vodafone kadar da kötü değil).
Turkcell'de bazen hat taşımaya falan uygun tarifeler denk gelebiliyor, uygun bir tarife bulursan, Turkcell öneririm yoksa Türk Telekom da iyidir. Ben de Türk Telekom kullanıyorum zaten.

Altyapısı oturmuş,en sağlam Turkcell dir..Tabi şehir,ilçe vs de fark ediyor..Bir kaç yıl önce Turkcell tarifelerine kızıp Vodafone geçtim..Pişman oldum ve tekrar dönüş yaptım..Hat taşıma tarifelerine bakarak karar verebilirsin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı