Turkcell vs Türk Telekom

Trepeci

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 10-15 yıldır Turkcell kullanıcısıyım. Son 2 yıldır da faturalı kullanıyorum. Şuanki paketimde 21 GB internete 220 lira ödüyorum ama bu bana yetmiyor. Bazen aşımlar oluyor 1 GB ı 80 liraya tanımlıyor tamamen saçmalık yani açıkçası 220 lira fatura ödediğim ay yok 350-400 lira fatura ödemeye alıştım. Taahhüt de birkaç ay içinde bitiyor. Yeni gelenler için Türk Telekom bayağı avantajlı. 40 GB interneti 320 liraya veriyor ama Türk Telekomdan Turkcell verimi alır mıyım bilmiyorum. Fiyatlar harici Turkcellden memnunum. Yeni dönem için Turkcell 20 GB ı 400 TL ye veriyor 50 GB içinse 600 TL istiyor. Niyetim 400 TL ye onu alacağıma 600 e 50 GB almak ama değer mi bu fiyata yoksa Türk Telekoma mı geçeyim? Hat babamın üzerine muhtemelen geçiş için babamla gitmem falan gerekecek. Geçiş zahmetli oluyor mu masraf çıkıyor mu geçmek gerekir mi yoksa Turkcellden devam mı edeyim? Ya da taahhüt bitene kadar bekleyip Turkcellden daha uygun teklif isteme şansım da olur mu bilmiyorum.

Turkcell birakmayin, hayatimda bir kez o hatayi yaptim, karsidaki konustugum kisinin sesi bile degismisti.

Çevrenizde Türk Telekom kullanıp memnun olan varsa geçebilirsiniz. Ama köy ortamına ya da yolculuğa çıkıyorsanız Türk Telekom çekmez.

Hocam çok kırsal bir alanda yaşamıyorsanız, Türk Telekom da yetecektir, kendimden biliyorum .

Ben sakarya merkezde yaşıyorum kendim ve cevremden örnek göstermem gerekirse benim bulunduğum yer için turkcell tek geçer

Ben Sakarya merkezde yaşıyorum kendim ve cevremden örnek göstermem gerekirse benim bulunduğum yer için Turkcell tek geçer

Hocam ben Kahramanmaraş merkezde yaşıyorum. Turkcell burada çoğunlukla 2-3 diş çekiyor ama ne aramada ne de internet hızında herhangi bir sıkıntı yok. Aile üyelerinin hepsi Türk Telekom kullanıyor onların da bir sıkıntıları yok ama açıkçası operatör değiştirmeye üşeniyorum bu zahmete değer mi değmez mi konusundayım. Evdekiler mobil veriyi neredeyse hiç kullanmıyor o yüzden internet hızını bilemem. Mesela şu an iki diş 4.5G de 155Mbps download 11Mbps upload alıyorum. Türk Telekom'da bu veriler nedir fikrim yok.

Hocam çok kırsal bir alanda yaşamıyorsanız, Türk Telekom da yetecektir, kendimden biliyorum .

Kahramanmaraş merkezde yaşıyorum burada da çok sıkıntı çıkacağını sanmıyorum Türk Telekom ile ilgili ama hız konusunda çok fark olur mu bilmiyorum önceki mesajda şu anki hızı belirttim mesela. Türk Telekom'da ikinci senemde de yine Turkcell gibi fahiş fiyat zammı olacaksa 1 yıl için de geçmeye değmez gibi bilemedim. Türk Telekom'un fiyat politikasını bilmiyorum.

Evdekilerin mobil verisini kullanmayı deneyin hocam. Türk Telekom hakkında sizi fikir sahibi yapabilir.

Köy ortamındayım ve Türk Telekom 2 tırnak + 4G çekiyor arada 3G'ye düşebiliyor.
Hocam ben Adana Seyhan’da yaşıyorum, Turkcell kullanıyorum telefonda konuşma filan o konuda sıkıntı yok, zaten şehir merkezinde yaşıyorum bir zahmet telefonla konuşabileyim, ama internetten hiç memnun değilim, ilk başta altyapıda sorun var sanıyordum ama altyapımda sorun yokmuş aslında, internetten sonuca baktım temiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…