Turkcell vs Türk Telekom

Jetstream CAT

Hectopat
4 gün sonra hattım bitecek Vodafone'de 5 gün sonra da KYK'ya gideceğim. İnsanlara hangisi diye sorduğumda sürekli Superonline falan al diyorlar. Ben faturalı tarife istiyorum.
Sorum basit: Hangisi daha iyi çeker ve daha hızlıdır? (Muğla-kötekli)
Turkcell'de 420 TL'ye 60GB var.
Türk Telekom'da 540 TL'ye 103 GB (3GB tarife + 100GB aylık paket) 540 TL'ye var. Bana çok uyguna geldiler ama hangisi daha iyi çekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 gün sonra hattım bitecek Vodafone'de 5 gün sonra da KYK'ya gideceğim. İnsanlara hangisi diye sorduğumda sürekli Superonline falan al diyorlar. Ben faturalı tarife istiyorum.
Sorum basit: Hangisi daha iyi çeker ve daha hızlıdır? (Muğla-kötekli)
Turkcell'de 420 TL'ye 60GB var.
Türk Telekom'da 540 TL'ye 103 GB (3GB tarife + 100GB aylık paket) 540 TL'ye var. Bana çok uyguna geldiler ama hangisi daha iyi çekiyor?

Türk Telekom'a geçtiğim her gün pişman olmuşumdur. Hiçbir yerde çekmiyor. Bana göre çekim gücü sıralaması turkcell>vodafone>türk Telekom.

Yani bu soruyu 5 yıl önce sorsaydın türkcell al her yerde çekiyor derdim. Ama artık türkcell telekom felan fark etmiyor hepsi anlaştı kazan kazan durumu aynı direkleri kullanıyorlar. Biri diğerine kiralıyor diğeri buna.

Turkcell gerçekten özellikle böyle yerlerde çok iyi çekiyor. Bende çift hat var. Biri Türk Telekom, diğeri Turkcell. Hiç Türk Telekom’un çekip de Turkcell’in çekmediği bir yer görmedim, ama tam tersini çok kez yaşadım. Bu yüzden sana Turkcell almanı tavsiye ederim. Tabii ne kadar süre kalacağına da bağlı çünkü KYK’da 60 GB internet kesinlikle yetmiyor.

Bu bölgeye göre değişiyor mesela hangi şehirde yaşadığınızı söylerseniz o şehirde yaşayanlar söyler. Ama bana göre Turkcell en iyisidir. Ama telekomda kötü değil bizim buralarda.

Turkcell baz istasyonları açık ara daha güçlü donanımda olduğundan Turkcell, zaten fiyatı o yüzden yüksek.

Turkcell gerçekten özellikle böyle yerlerde çok iyi çekiyor. Bende çift hat var. Biri Türk Telekom, diğeri Turkcell. Hiç Türk Telekom'un çekip de Turkcell'in çekmediği bir yer görmedim, ama tam tersini çok kez yaşadım. Bu yüzden sana Turkcell almanı tavsiye ederim. Tabii ne kadar süre kalacağına da bağlı çünkü KYK'da 60 GB internet kesinlikle yetmiyor.

Yani 90GB paket var ama 30+60 şeklinde yapmışlar 60GB (sosyal medya sadece) 30GB genel?
Çok saçma direk genel 90GB satmıyorlar ama 60GB satıyorlar.

60+20 GB ise 600 TL'ye patlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı