TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 24 Şubat 2020 #11 Tortue dedi: Benim 26 civarında borcum var, ödemiyorum dursun. Herhangi bir operatöre geçiş işlemi yapsam bile o borç arkamdan gelecek, biliyorum. Hayır, değil. Hangi konuda pişmansınız? Genişletmek için tıkla... Borcum varken başka bir operatöre geçtim, borcum silindi. Teyit etmek içinde eski operatörümü aradım. Eski operatörüm Turkcell'di. Son düzenleme: 24 Şubat 2020
Tortue dedi: Benim 26 civarında borcum var, ödemiyorum dursun. Herhangi bir operatöre geçiş işlemi yapsam bile o borç arkamdan gelecek, biliyorum. Hayır, değil. Hangi konuda pişmansınız? Genişletmek için tıkla... Borcum varken başka bir operatöre geçtim, borcum silindi. Teyit etmek içinde eski operatörümü aradım. Eski operatörüm Turkcell'di.
S spor_ Centipat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 54 24 Şubat 2020 #12 Türkcell içlerinde en kalitelisi denebilir, bunun için fiyatları da yüksek zaten ayrıca dikkat edin paranıza .
Türkcell içlerinde en kalitelisi denebilir, bunun için fiyatları da yüksek zaten ayrıca dikkat edin paranıza .
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 24 Şubat 2020 #13 TheYOLA dedi: Borcum varken başka bir operatöre geçtim, borcum silindi. Teyit etmek içinde eski operatörümü aradım. Eski operatörüm Turkcell'di. Genişletmek için tıkla... Öyle şey mi olur ya?
TheYOLA dedi: Borcum varken başka bir operatöre geçtim, borcum silindi. Teyit etmek içinde eski operatörümü aradım. Eski operatörüm Turkcell'di. Genişletmek için tıkla... Öyle şey mi olur ya?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.937 Makaleler 6 Çözümler 31 24 Şubat 2020 #14 Turkcell pişmanlıkmış hiç güleceğim yoktu
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 24 Şubat 2020 #15 Turkcell hiçbir operatörün sağlayamadığı kaliteyi sağlıyor.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 24 Şubat 2020 #16 Bir kişi yüzünden konu Turkcell'in ne kadar mükemmel olduğuna doğru gidiyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Şubat 2020 #17 TheYOLA dedi: Borcum varken başka bir operatöre geçtim, borcum silindi. Teyit etmek içinde eski operatörümü aradım. Eski operatörüm Turkcell'di. Genişletmek için tıkla... O borç takip ediyor peşinizi. E-Devlette çıkar mı bilmiyorum ama, BTK peşinizi bırakmaz.
TheYOLA dedi: Borcum varken başka bir operatöre geçtim, borcum silindi. Teyit etmek içinde eski operatörümü aradım. Eski operatörüm Turkcell'di. Genişletmek için tıkla... O borç takip ediyor peşinizi. E-Devlette çıkar mı bilmiyorum ama, BTK peşinizi bırakmaz.
crazymurat34 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 2.231 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #18 Hat iptal ediliyor. Borç 20 TL geçerse paket yapamıyormuşun. Annem benim telefona para yüklenken, adam borç var demiş. Annemde ödemiş.
Hat iptal ediliyor. Borç 20 TL geçerse paket yapamıyormuşun. Annem benim telefona para yüklenken, adam borç var demiş. Annemde ödemiş.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 25 Şubat 2020 #19 Tortue dedi: O borç takip ediyor peşinizi. E-Devlette çıkar mı bilmiyorum ama, BTK peşinizi bırakmaz. Genişletmek için tıkla... oscorp dedi: Öyle şey mi olur ya? Genişletmek için tıkla... Kaç yıl önceydi ve Turkcell'in sitesinde de E-Devlet'ten de kontrol ettim.
Tortue dedi: O borç takip ediyor peşinizi. E-Devlette çıkar mı bilmiyorum ama, BTK peşinizi bırakmaz. Genişletmek için tıkla... oscorp dedi: Öyle şey mi olur ya? Genişletmek için tıkla... Kaç yıl önceydi ve Turkcell'in sitesinde de E-Devlet'ten de kontrol ettim.
Der Meister Decapat Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 401 Çözümler 3 27 Şubat 2020 #20 oscorp dedi: Bir kişi yüzünden konu Turkcell'in ne kadar mükemmel olduğuna doğru gidiyor. Genişletmek için tıkla... Fanboy'lar her yerde.
oscorp dedi: Bir kişi yüzünden konu Turkcell'in ne kadar mükemmel olduğuna doğru gidiyor. Genişletmek için tıkla... Fanboy'lar her yerde.