Merhaba, bir yakınım kendi Turkcell faturasız hattına paket satın almamı istedi. Ben kendim Turkcell müşterisi değilim. Birlikte Turkcell'in uygulamasında paketler bölümüne girdik, karşımıza ilk listelenen paketlerden uygun bir paket seçtik. Ödeme adımına geçmeyi beklerken T.C., adres gibi bilgiler sordu. Dedim herhalde ilk defa satın alım gerçekleştirildiği için fatura falan için soruyor. Neyse bilgileri girdikten sonra kredi kart bilgilerini girmeyi beklerken, faturasız hattı faturalı hatta geçirmişiz. Bir de 12 aylık kontrat olmuş. İnsanları kandırıyorlar resmen. Bak paketler bölümünden ilk listelenen paketlerden birini seçtik. Öyle detaylı aramadık. Ben nereden bilebilirim faturalı hatta ait paket olduğunu. O an aklıma bile gelmedi. Ya bu tam bir sahtekarlık. Neyse hat benim olsa yine her neyse derdim ama hat başkasına ait ve devamlı kullanılacak bir hat değil. Şimdi ben bunu nasıl düzeltebilirim? Müşteri hizmetleri bir şey yapamıyoruz uygulama üzerinden değiştirmeniz gerekiyor dedi. Uygulama üzerinden canlı destekle yazıştım o da 30 gün içinde ikinci defa değişiklik yapılamıyor diyor. Bir an önce eskisi gibi faturasız hatta geçmek istiyorum. Tekrar bir de ücret ödemek gerekiyor mu? Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: