Turkcell'de yanlışlıkla faturasızdan faturalıya geçildi

steve78

Hectopat
Merhaba, bir yakınım kendi Turkcell faturasız hattına paket satın almamı istedi. Ben kendim Turkcell müşterisi değilim. Birlikte Turkcell'in uygulamasında paketler bölümüne girdik, karşımıza ilk listelenen paketlerden uygun bir paket seçtik. Ödeme adımına geçmeyi beklerken T.C., adres gibi bilgiler sordu. Dedim herhalde ilk defa satın alım gerçekleştirildiği için fatura falan için soruyor. Neyse bilgileri girdikten sonra kredi kart bilgilerini girmeyi beklerken, faturasız hattı faturalı hatta geçirmişiz. Bir de 12 aylık kontrat olmuş. İnsanları kandırıyorlar resmen. Bak paketler bölümünden ilk listelenen paketlerden birini seçtik. Öyle detaylı aramadık. Ben nereden bilebilirim faturalı hatta ait paket olduğunu. O an aklıma bile gelmedi. Ya bu tam bir sahtekarlık. Neyse hat benim olsa yine her neyse derdim ama hat başkasına ait ve devamlı kullanılacak bir hat değil. Şimdi ben bunu nasıl düzeltebilirim? Müşteri hizmetleri bir şey yapamıyoruz uygulama üzerinden değiştirmeniz gerekiyor dedi. Uygulama üzerinden canlı destekle yazıştım o da 30 gün içinde ikinci defa değişiklik yapılamıyor diyor. Bir an önce eskisi gibi faturasız hatta geçmek istiyorum. Tekrar bir de ücret ödemek gerekiyor mu? Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi onlar kandırıyor diyelim peki siz neden dikkat etmiyorsunuz ve kandırılıyorsunuz? Öyle bir zamandayız ki gözünüzü 4 değil 8 açmanız lazım artık. Sayfada yazan her şeyi en ince ayrıntısına kadar okuyacaksınız ki böyle sorunlar ortaya çıkmasın. Taahhüt olduysa eğer muhtemelen iptal etmezler ama şansınızı deneyin.

Hadi onlar kandırıyor diyelim peki siz neden dikkat etmiyorsunuz ve kandırılıyorsunuz? Öyle bir zamandayız ki gözünüzü 4 değil 8 açmanız lazım artık. Sayfada yazan her şeyi en ince ayrıntısına kadar okuyacaksınız ki böyle sorunlar ortaya çıkmasın. Taahhüt olduysa eğer muhtemelen iptal etmezler ama şansınızı deneyin.
Hırsızın hiç mi suçu yok 😅

12 aylık kontrat olmuş. Cayma bedeli falan yok mudur acaba?

Hırsızın hiç mi suçu yok 😅

12 aylık kontrat olmuş. Cayma bedeli falan yok mudur acaba?

Hırsızın suçu var kardeşim ama ben de diyorum ki neden kapını açık bırakıyorsun ya da kilitlemiyorsun? Neden önlemlerini almıyorsun? 12 aylık taahhüt olduysa cayma bedeli isteyecektir muhtemelen. Müşteri hizmetlerini arayın ve ben hattımı geri faturasız yapacağım, cayma bedeli ne kadar çıkıyor diye sorun. Daha sonra bu bedeli cebinizden ödeyip tanıdığınızın hattını eski haline getirin. Bu da size akıl parası olur ve bundan sonra daha dikkatli olursunuz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı