eren ayhan Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Turkcell'in kendi bayisinden Realme C11 aldım yalnız telefonun bazı sıkıntıları var ve bu yüzden değişmek istiyorum. Acaba iade yapılır mı ya da farklı bir modele ücret farkıyla alabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar. Turkcell'in kendi bayisinden Realme C11 aldım yalnız telefonun bazı sıkıntıları var ve bu yüzden değişmek istiyorum. Acaba iade yapılır mı ya da farklı bir modele ücret farkıyla alabilir miyiz?
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 11 9 Mart 2022 #2 Google hesabı girildiyse yada SIM kart takıldıysa iade almıyorlar diye hatırlıyorum.
eren ayhan Centipat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #3 waxonnn dedi: Google hesabı girildiyse yada SIM kart takıldıysa iade almıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... ikiside oldu
waxonnn dedi: Google hesabı girildiyse yada SIM kart takıldıysa iade almıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... ikiside oldu
W waxonnn Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1.164 Çözümler 11 9 Mart 2022 #4 eren ayhan dedi: ikiside oldu Genişletmek için tıkla... Aldığın bayiye gidip sor.