Turkcell'den internet içeren kart alınabilir mi?

qnpases

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık birkaç ay önce yurt dışında Türk hattımı kaybettim. Babamın üzerine olduğu için çıkarmış lakin o şu an yurt dışında, ben Türkiye'deyim. Telefonumda acilen internete ihtiyacım var. SIM karta gerek duymadan sadece internet paketinin olduğu veya ona benzer şekilde satılan, beni 1.5 hafta götürebilecek paketler var mıdır? Yoksa ne olursa olsun hatta mı ihtiyacım var? Önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Çünkü hattınız yok ve interneti hangi şebekeden alacağınız belli değil. 18'den büyükseniz kendini çıkarın veya maddi sorununuz yoksa bir tanıdığınızdan çıkarmasını isteyin ve babanız geldiğinde kendi üzerine alsın.

Telefonunuz nedir? E-sim destekliyorsa data paketi satan uygulamalar var.
iPhone 15 Pro. Hattım babamın üzerine ve SIM kartım yok. Babama gerek duymadan dediğiniz paketi alabilir miyim?

bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok. Çünkü hattınız yok ve interneti hangi şebekeden alacağınız belli değil. 18'den büyükseniz kendini çıkarın veya maddi sorununuz yoksa bir tanıdığınızdan çıkarmasını isteyin ve babanız geldiğinde kendi üzerine alsın.
Dediğiniz yöntemde numaram aynı kalabiliyor mu? Çünkü asıl problemim internet olsa da mobil bankacılık dahil telefonumun kayıtlı olduğu hiçbir şeye giremiyorum.

iPhone 15 Pro. Hattım babamın üzerine ve SIM kartım yok. Babama gerek duymadan dediğiniz paketi alabilir miyim?

Dediğiniz yöntemde numaram aynı kalabiliyor mu? Çünkü asıl problemim internet olsa da mobil bankacılık dahil telefonumun kayıtlı olduğu hiçbir şeye giremiyorum.
O durumda babanızın bulunması gerekiyor diye biliyorum. tanıdık Turkcell bayisi varsa sorun derim.

Telefon pasaport kayıtlı değilse yani tüm hatlarla çalışabiliyorsa evet alabilirsiniz. Bir kaç tane örnek firma söyleyeyim.

BNE Sim
Redteago
Mobimatter
Airalo
Firsty (ücretsiz 100mb, ilk defa esim denemek için ideal)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı