Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #1 Turkcell'de hattıma 40 TL yatırdım ve yükledikçe kazan kampanyası vardı 40 TL yatırdım aşağıda gözüktüğü gibi 40 TL geldi. Bu parayı sadece Turkcell içinde mi kullanabilirim yoksa bu parayı her yerde yani Steam gibi platformlarda kullanabilir miyim? (Her yöne yazıyor ama emin olamadım. Babamla aram kötü olsun istemiyorum ;D )
Turkcell'de hattıma 40 TL yatırdım ve yükledikçe kazan kampanyası vardı 40 TL yatırdım aşağıda gözüktüğü gibi 40 TL geldi. Bu parayı sadece Turkcell içinde mi kullanabilirim yoksa bu parayı her yerde yani Steam gibi platformlarda kullanabilir miyim? (Her yöne yazıyor ama emin olamadım. Babamla aram kötü olsun istemiyorum ;D )
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 18 Ocak 2021 #2 O sadece aramalarda geçerli diye biliyorum.
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 18 Ocak 2021 #3 Bildiğim kadarı ile hat üzerinden alışveriş yapılıyor bazı yerlerde. Ama Steam gibi platformlar da kullanılıyor mu tam emin değilim.
Bildiğim kadarı ile hat üzerinden alışveriş yapılıyor bazı yerlerde. Ama Steam gibi platformlar da kullanılıyor mu tam emin değilim.
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 18 Ocak 2021 #4 Maalesef kullanamazsınız. İnternet ve aramalarda geçerlidir o.
Niksi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.363 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15 G3 R7 5825U 16GB 3200Mhz Vega8 Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #5 Álvaro Morte dedi: Bildiğim kadarı ile hat üzerinden alışveriş yapılıyor bazı yerlerde. Ama Steam gibi platformlar da kullanılıyor mu tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hat üzerinden başka sitelerden kod satın alıp Steam'de kullanacağım. yani en azından böyle yapmak istiyorum. Averasia dedi: O sadece aramalarda geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir.
Álvaro Morte dedi: Bildiğim kadarı ile hat üzerinden alışveriş yapılıyor bazı yerlerde. Ama Steam gibi platformlar da kullanılıyor mu tam emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hat üzerinden başka sitelerden kod satın alıp Steam'de kullanacağım. yani en azından böyle yapmak istiyorum. Averasia dedi: O sadece aramalarda geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İnşallah değildir.