Turkcell'den Netgsm'e gecilir mi?

EndoBero

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Turkcell kullanıyorum internetim yetmiyor. Ek paket almak istiyorum, 1GB 80 TL'ye veriyorlar. Netgsm'e gecmek istiyorum ama cogu kisi aramalarda ve banka SMS'lerinde sorun oldugunu soyluyor. Bankalarla anlasma sorunu duzeldi mi bilen var mi? Garanti, Papara, İş Bankası olsun yeter bunlar var mi? Ek olarak aramalar gec gitse de olur sorun değil ama ses kalitesinde bir sorun olur mu VoLTE ozelligi olmadığından dolayı? Son sorum da su; neden bu kadar ucuz, guvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Turkcell kullanıyorum internetim yetmiyor. Ek paket almak istiyorum, 1GB 80 TL'ye veriyorlar. Netgsm'e gecmek istiyorum ama cogu kisi aramalarda ve banka SMS'lerinde sorun oldugunu soyluyor. Bankalarla anlasma sorunu duzeldi mi bilen var mi? Garanti, Papara, İş Bankası olsun yeter bunlar var mi? Ek olarak aramalar gec gitse de olur sorun değil ama ses kalitesinde bir sorun olur mu VoLTE ozelligi olmadığından dolayı? Son sorum da su; neden bu kadar ucuz, guvenilir mi?
Ses kalitesi 3g üzerinden olduğu için kalitesiz hissettiriyor. VoLte ve VoWifi yok açık alanda arkada bir ses varsa ben duymakta güçlük çekmiştim kapalı alan için sorun olmaz bana göre. Ben Turkcell'in geçen ayki kampanyasında tam tersi geçiş yaptım. Şuan Türkcell kullanıyorum ama arama yoğunluklu değilde internet Yoğunluklu kullanıyorsanız alınabilir. Banka konusunda anlaşmali bankalar kendi web sitesinde yazıyor. Bahsi geçen bankalar entegrasyonda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı