Turkcell'den Netgsm'e geçiş

talhaaaaa

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar 3 gün içinde Turkcell'e kontratım bitiyor Netgsm gecmek istiyorum ama numaramı tasıyabilir miyim? İlla yeni bir hat mı lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür yeni çıkan gsm şirketlerine nasıl güvenebiliyorsunuz?

Dostlar 3 gün içinde Turkcell'e kontratım bitiyor netgsm gecmek istiyorum ama numaramı tasıyabilir miyim? İlla yeni bir hat mı lazım?

Numara taşıma bulunuyor netgsm de ama forumda önermeyen arkadaşlar da vardı fiyatları gayet güzel bende düşünüyorum. Kullanan kişilerden bilgi almadan geçme derim.

Turkcell den geçmek hata olur bence. Tek iyi yanı faturan düşebilir o kadar. Bu arada yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.

Söylemeyi unuttum netgsm Turkcell alt yapisi kullanıyor tercih edilmeme sebebi SMS olayı sorunlu arızası olmasa akın ederler.

Söylemeyi unuttum netgsm Turkcell alt yapisi kullanıyor tercih edilmeme sebebi SMS olayı sorunlu arızası olmasa akın ederler.

O sorunu büyük oranda çözmüş diyorlardı hocam

Turkcell'den geçmek hata olur bence. Tek iyi yanı faturan düşebilir o kadar. Bu arada yaklaşık 6 aydır kullanıyorum.

Faturadan dolayı gecmek istiyorum zaten

Bu tür yeni çıkan GSM şirketlerine nasıl güvenebiliyorsunuz?

2009 yılından beri varmış hocam

Bütün bankalarla entegrasyon yapıldı diye biliyorum. Birkaç tane site kaldı sadece. Ben de yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum geçmenizi öneririm.

Numara taşıma bulunuyor netgsm de ama forumda önermeyen arkadaşlar da vardı fiyatları gayet güzel bende düşünüyorum. Kullanan kişilerden bilgi almadan geçme derim.

Önerenler var memnun olmayanlar da benim gördüğüm

Bütün bankalarla entegrasyon yapıldı diye biliyorum. Birkaç tane site kaldı sadece. Ben de yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum geçmenizi öneririm.

Süreç nasıl oluyor hocam

Önerenler var memnun olmayanlar da benim gördüğüm

Süreç nasıl oluyor hocam
Numara taşıyacaksanız öncelikle sim kartı almanız gerekiyor. Daha sonra e devlet ve kimlik doğrulamaları var. En son da operatörünüzün numarayı taşımasını bekliyorsunuz. Bende bu süreç 4 gün sürdü. Bildiğim kadarıyla en fazla 1 hafta sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…