Merhaba, geçtiğimiz haftalarda bir elektrik kesintisi sonucunda modemim yandı. Türk Telekom rezilliğinden gına geldiği için Superonline'a geçmeye karar verdim. Muhatap olduğum satış danışmanına (telefon ile aldım, bayiden değil) "internet kablom binanın dış cephesinde kaldığından dolayı açılmalar ve aşınmalar oldu, gelen kurulum ekibi yeni kablo çekecek mi? Çeker ise ücret alacak mı?" diye sordum. Cevap olarak ise "evet gelen kurulum ekibi kablo çekecek ve ücret almayacak." dendi. Kuruluma gelen arkadaş ise "kablo çekimi yapamam şirket bana kablo vermiyor, size satmak için yalan söylemişler." diye söyledi. Her şeyi geçtim "altyapınız 48'e kadar destekliyor, eğer 35 alırsanız en az 6-7 indirme hızı alırsınız, günlük kullanımda ne kadar yoğunluk olursa olsun kesinlikle altına düşmezsiniz." dediler. Aldığım hız 3, 8-3,9. arayıp belirttiğimde ise "bina içi kablolamanızda problem var gözüküyor, en yakın elektrikçiden kablolama desteği alabilirsiniz." diye bir mesaj geldi. Komik! Neyse bugün elektrikçi geldi ve kabloyu değiştirdi ama hız değerlerim hala aynı. VDSL bağlantı kullanıyorum, 35Mbps internet paketi aldım 2 sene. Tekrardan arayıp olayı güzelce izah ettiğimde "iyileştirme yapalım hemen, o zaman düzelir." diyorlar ama uzaktan modemimi kapatıp yeniden açıyorlar. Hiçbir fayda etmiyor. Altyapım TT'a aitmiş. Müşteri hizmetlerinin arıza kaydı açmasını istediğimde de, kayıt açılıyor ama anında TT tarafından kapatılıp olay çözüldü olarak yansıtıyorlar. Sonra yine en yakın elektrikçiden binanızın iç tesisatını kablosunu değiştirin mesajı geliyor. Gerçekten sıkıldım artık, ne yapabilirim? 160TL 2 sene taahhüt imzaladım. Gelen ekibin kablo çekmemesi, söylenilen hızı alamamam, teknik arızanın çözüldü olarak kapatılıp ilgilenilmemesi. Şikayet için nerelere başvurabilirim? Sizce ne yapmalıyım?