Turkcell'in verdiği HG658 V2 vs ASUS AC750 Speedtest farkı

Raptor353

Kilopat
Eklerde de görüldüğü gibi Superonline'ın sözleşme sonunda geri istediği modem ile ASUS marka model arasında kayda değer bir farkın olduğunu düşünüyorum. AC750'yi büyük beklentilerle almıştım ama Superonline'ın modemi çok daha iyi. İade ederken satın almak istediğimi söyleyeceğim ama pek bir umudum yok AC750 hakkında fikir edinmek isteyen varsa bunu dikkate almalı bence.

Dosya Ekleri

• 7f42e721-cf1e-4c8b-b67f-fe27735e4f8a.jpg
    165,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 3dad3db7-cae5-47d6-937c-4c7ad1a3f095.jpg
    203,8 KB · Görüntüleme: 98
Wi-Fi ile mi bağlanıyorsunuz?

AC750 sorunlu biraz, bende de var ondan biliyorum. Modem arayüzünde 6 Mbps yazıyor, ama aldığım hız hep 4 Mbps.
Evet bence de tam bir hayal kırıklığı. O kadar detaylı arayüz, dual band özelliği falan derken iyi bir şey bekliyordum ama iade edip başka markalara yöneleceğim sanırım.

Keenetic alın hocam. Aşırı öneriliyor bu ara ve bir yığın özellik var modemlerinde.
Keenetic'i çok övüyorlar gerçekten. Markanın adını ilk defa modem konusunda duyduğum için önyargılıydım biraz ama sanırım şimdi önceliklerim arasında olacak. Çok teşekkürler.

Keenetic'i çok övüyorlar gerçekten. Markanın adını ilk defa modem konusunda duyduğum için önyargılıydım biraz ama sanırım şimdi önceliklerim arasında olacak. Çok teşekkürler.
Keenetic önceden Zyxel'e aitti. 2017'de bağımsız olarak ayrıldı. Modem bozulursa ben de Keenetic alacağım.

Asus'un bu modemini 2 seneye yakındır kullandım. Hiç böyle bir sorun olmadı. 100 Mbps VDSL2 ile 94-95 Mbps verdi hep. Ya ayarlarınızda bir sorun var yada sağlayıcınız ile ilgili bir sorun var.

Bence hemen iade etmeyin. Özellikle Wi-Fi kapsama alanı ve hızı olarak çok iyi bir modem. TTNET fiberin zorla verdiği Archer C5V kağıt üzerinde daha iyi bir modem olmasına rağmen Wi-Fi alanı ve çekimi olarak Asus'un yanına bile yaklaşamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…