Turkcell'in verdiği HG658 V2 vs ASUS AC750 Speedtest farkı

Asus'un bu modemini 2 seneye yakındır kullandım. Hiç böyle bir sorun olmadı. 100 Mbps VDSL2 ile 94-95 Mbps verdi hep. Ya ayarlarınızda bir sorun var yada sağlayıcınız ile ilgili bir sorun var.

Bence hemen iade etmeyin. Özellikle Wi-Fi kapsama alanı ve hızı olarak çok iyi bir modem. TTNET fiberin zorla verdiği Archer C5V kağıt üzerinde daha iyi bir modem olmasına rağmen Wi-Fi alanı ve çekimi olarak Asus'un yanına bile yaklaşamadı.
Belki ayarlarımda bir sorun olabilir ama sağlayıcıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. çünkü aynı kabloyla, art arda yaptım testleri.

Wifi kapsamı konusunda ayırt edici bir farkını göremedim diğer modemden. Ya HUAWEI'yi çok küçümsüyorum ya da ASUS'u çok büyütüyorum galiba.
Bu arada ethernet kablonuz CAT6 mı sormayı unuttum?
CAT5 hocam

Belki ayarlarımda bir sorun olabilir ama sağlayıcıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. çünkü aynı kabloyla, art arda yaptım testleri.

Wifi kapsamı konusunda ayırt edici bir farkını göremedim diğer modemden. Ya HUAWEI'yi çok küçümsüyorum ya da ASUS'u çok büyütüyorum galiba.

CAT5 hocam
CAT6 kablo alıp öyle deneyin bir hocam.
Bu arada Asus'un ROG ve TUF serisi hariç hiçbir modeli bana göre alınmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı