aydinlii16 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Dalgınlığıma gelerek tıkladım, bir sorun teşkil eder mi?
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.607 Çözümler 48 Yer Bursa 17 Kasım 2023 #2 aydinlii16 dedi: Dalgınlığıma gelerek tıkladım, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... PDF'i açtın mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
aydinlii16 dedi: Dalgınlığıma gelerek tıkladım, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... PDF'i açtın mı?
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 aydinlii16 dedi: Dalgınlığıma gelerek tıkladım, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Küçük ihtimalle RAT yersin. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
aydinlii16 dedi: Dalgınlığıma gelerek tıkladım, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Küçük ihtimalle RAT yersin.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 17 Kasım 2023 #4 Büyük ihtimal sadece kart bilgilerini girmen için link atmışlardır. PDF'e virüs koymamışlardır, yine de açmaman lazımdı.
Büyük ihtimal sadece kart bilgilerini girmen için link atmışlardır. PDF'e virüs koymamışlardır, yine de açmaman lazımdı.
MamiDigital Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 467 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 505552 dedi: Büyük ihtimal sadece kart bilgilerini girmen için link atmışlardır. PDF'e virüs koymamışlardır, yine de açmaman lazımdı. Genişletmek için tıkla... Hocam PDF dosyalarına RAT virüsü koyabiliyorlar.
505552 dedi: Büyük ihtimal sadece kart bilgilerini girmen için link atmışlardır. PDF'e virüs koymamışlardır, yine de açmaman lazımdı. Genişletmek için tıkla... Hocam PDF dosyalarına RAT virüsü koyabiliyorlar.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #6 aydinlii16 dedi: Dalgınlığıma gelerek tıkladım, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Linke tıklama ile virüs bulaşmaz.
aydinlii16 dedi: Dalgınlığıma gelerek tıkladım, bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Linke tıklama ile virüs bulaşmaz.
aydinlii16 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #7 HakanXD dedi: PDF'i açtın mı? Genişletmek için tıkla... açtım hocam Şebnem Ferah dedi: Linke tıklama ile virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Linke tıkladım hocam kapattım ardından 505552 dedi: Büyük ihtimal sadece kart bilgilerini girmen için link atmışlardır. PDF'e virüs koymamışlardır, yine de açmaman lazımdı. Genişletmek için tıkla... Evet linkte direkt kart bilgilerini girmem gereken bir yer açıldı kapattım direkt ve PDF'i açtım saçma sapan bir fatura gibi bir şeydi
HakanXD dedi: PDF'i açtın mı? Genişletmek için tıkla... açtım hocam Şebnem Ferah dedi: Linke tıklama ile virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Linke tıkladım hocam kapattım ardından 505552 dedi: Büyük ihtimal sadece kart bilgilerini girmen için link atmışlardır. PDF'e virüs koymamışlardır, yine de açmaman lazımdı. Genişletmek için tıkla... Evet linkte direkt kart bilgilerini girmem gereken bir yer açıldı kapattım direkt ve PDF'i açtım saçma sapan bir fatura gibi bir şeydi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 17 Kasım 2023 #8 aydinlii16 dedi: açtım hocam Linke tıkladım hocam kapattım ardından Evet linkte direkt kart bilgilerini girmem gereken bir yer açıldı kapattım direkt ve PDF'i açtım saçma sapan bir fatura gibi bir şeydi Genişletmek için tıkla... Sorun yok, daha dikkatli olun.
aydinlii16 dedi: açtım hocam Linke tıkladım hocam kapattım ardından Evet linkte direkt kart bilgilerini girmem gereken bir yer açıldı kapattım direkt ve PDF'i açtım saçma sapan bir fatura gibi bir şeydi Genişletmek için tıkla... Sorun yok, daha dikkatli olun.
aydinlii16 Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #9 Şebnem Ferah dedi: Sorun yok, daha dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kontrol ettim PDF telefona inmemiş sadece açılmış. Telefonda PDF'i görmedim bayağı arattım son dosyaları falan Office 365 adlı program vasıtasıyla açmışım sadece PDF'i.
Şebnem Ferah dedi: Sorun yok, daha dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir kontrol ettim PDF telefona inmemiş sadece açılmış. Telefonda PDF'i görmedim bayağı arattım son dosyaları falan Office 365 adlı program vasıtasıyla açmışım sadece PDF'i.