TurkNet 100 MB VDSL2 hız düşük

bence baştan salma iş yapıyolarda ondan sıstemlerı nasıl ıse artık. Zaten destek ekıbıne dedım ankastrenın kontrol edılmesını ıstıyorum dıye. Tabi türk telekom gelirde bakarsa var bı sıkıntı dıye ölme eşşeğim ölme

TurkNet türktelekoma soylerse Türk Telekom gelir fakat sorun şu Türk Telekom en cok kendi muşterilerine önem verir 3. şahıs firimaların muşterilerine geç bakar bunu da sana soyleyim ben Türk Telekom ve başka ISS deyim 2 internetim var menmunum benim de hat zayıflama vardı 2. internete 1 hafta bekledim türktelekomdada aynsı oldu 1 gün içinde geldiler işte aradaki fark bu sorunu cozmen senin elinde ve Türk Telekom elinde TurkNet yapmış olduğu hatta da büyük sanırım sizi bilgisiz filen sandılar umursamadılar ben olsam cıkarım GIBIRNet Comnet NetSpeed Kablonet Türk Telekom Turkcell geçerdim.

dostum bulundugum yerde fiber altyapı varda fiyattan dolayı kaçtım superonlıneden. ve gerçekten 100mbdı 150tlye verıyor aradakı 50tl yıla hatta yıllara vurdunmu gerçekten az değil malesef burası türkiye.

Konuya random dahil oluyorum ama arkadaşlar bende garip bi durum var sanırım.

0 mbps e kadar ne demek???

Bu SNR değeriyle alabileceğiniz hızı alıyorsunuz. 100 Mbps tanımlansa kopma olur zaten. Santrale pek de yakın değilsiniz, bu hızı alabildiğinize şükredin.

dostum bulundugum yerde fiber altyapı varda fiyattan dolayı kaçtım superonlıneden. ve gerçekten 100mbdı 150tlye verıyor aradakı 50tl yıla hatta yıllara vurdunmu gerçekten az değil malesef burası türkiye.
200 Mbit aldım ben 150 TL'ye wifi 6 modem ve kurulum ücretsiz.

Turknet kurulum ücreti alıyor ve modem vermiyor, VDSL altyapısında 100 Mbit'i veriyor onu da alamıyorsun zaten.

Benim diğer evimde 1000/1000 Turknet internet var altyapı varsa o mantıklı ama onun haricinde Superonline daha cazip bence.

Büyük ihtimalle ya okuduğunu anlamıyorsun ya da aklın kemalin bu işler için daha çok küçük. TürkNET sana kendilerinden alabileceğin paketi olan 100 Mbps hizmetini söylemiş. Sen ise altyapının desteklediği kadarını alırsın. Yani düşük ya da yüksek olan bir şey yok.

arkadasim 100mb verecegini soylediler diyorum yqni 95 90 gelir diye tahmin ettim. Bu sahtekarlik degilmi bak max 75 destekliyomus kurulum yaptiktan sonra belli oldu yani insani aldatiyorlar diyorum sen ne anliyorsun asil
Altyapındaki saha dolanında boş port olmadığından herhangi bir altyapı testindr 0 gözükecektir.
bak destek kaydından darlıyorum turknetı sımdı max hızı 80mb cıkarmıslar dun 70mb gelıyodu sımdı 74mb gelıyor bunlar hızı kısıyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    106,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 3.png
    109,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…