TurkNet 100 Mbps pakette 200 Mbps hız alma

354216

Hectopat
Makaleler
14
Merhabalar, paylaşmak istediğim garip bir olay var. Öncelikle Türk Telekom fiber altyapısında TurkNet 100Mbps paket kullanıyorum. Son 2 haftadır gece indirmelerde bir dalgalanma oluyor garip olan şu ki hız düşmüyor yükseliyor. Normalde 100 Mbps paketde ortalama saniyede 12-13 MB indirme olur bu değer indirmeler esnasında bazen 17-22 MB arasına çıkıyor. Sorunun başta kullandığım yazılımların hatası olduğunu düşündüm umursamadım fakat sürekli olmaya başlayınca Speedtest yaptım ve 211 Mbps çıktı download, upload ise aynı 8 Mbps. Çeşitli sitelerde, cihazlarda kablolu ve kablosuz denemeler yaptım fakat yine aynı sorunçlar çıktı. Galiba bu gelecek olan 200 Mbps, 300 Mbps ve 1 Gbps paketlerin habercisi veya da binadaki GPON gidici

Hocam TurkNette GigaFiber var. Sizde şanslıysanız mahallenize GigaFiber gelmiş olabilir.

Superonline 15 mbps'lik bir paket kullanıyordum. Bir ara 2 hafta boyunca sürekli 100 mbps download aldım. Nedenini anlamadım ama kurcalamadım ve kullanmaya devam ettim. Siz de öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…