mami7634 Decapat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 14:35 #1 Merhaba arkadaşlar, TurkNet'in 1000 Mbps interneti kullanıyorum. Valorant falan oynarken ping aniden 50'ye çıkıyor sonra geri 6 oluyor, bu sürekli oluyor. Çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 14:43
Merhaba arkadaşlar, TurkNet'in 1000 Mbps interneti kullanıyorum. Valorant falan oynarken ping aniden 50'ye çıkıyor sonra geri 6 oluyor, bu sürekli oluyor. Çözümü var mı?
Acteron Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 15:13 #2 Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out. www.waveform.com Paylaştığım linkten bufferbloat testi yapıp sonucu paylaşır mısınız?
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out. www.waveform.com Paylaştığım linkten bufferbloat testi yapıp sonucu paylaşır mısınız?