W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #11 OverRar00 dedi: Eki Görüntüle 1532548 Modemimi yeniden başlattım 61 oldu geri şu an için ama hala 100 alamıyorum ve ulaşılabilir hıza erişemiyorum 60'a kilitlemişler bunu belli. Genişletmek için tıkla... Eğer daha yeni aldıysanız ilk hafta bunlar normal. 1 hafta geçtikten sonra duruma göre servis çağır veya aboneliğini iptal et.
OverRar00 dedi: Eki Görüntüle 1532548 Modemimi yeniden başlattım 61 oldu geri şu an için ama hala 100 alamıyorum ve ulaşılabilir hıza erişemiyorum 60'a kilitlemişler bunu belli. Genişletmek için tıkla... Eğer daha yeni aldıysanız ilk hafta bunlar normal. 1 hafta geçtikten sonra duruma göre servis çağır veya aboneliğini iptal et.
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 1 Ekim 2022 #12 Wqxte dedi: Eğer daha yeni aldıysanız ilk hafta bunlar normal. 1 hafta geçtikten sonra duruma göre servis çağır veya aboneliğini iptal et. Genişletmek için tıkla... Hocam korkuyorum aynı kalmasından ya.
Wqxte dedi: Eğer daha yeni aldıysanız ilk hafta bunlar normal. 1 hafta geçtikten sonra duruma göre servis çağır veya aboneliğini iptal et. Genişletmek için tıkla... Hocam korkuyorum aynı kalmasından ya.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.207 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #13 OverRar00 dedi: Hocam korkuyorum aynı kalmasından ya. Genişletmek için tıkla... Dedğim gibi birkaç gün bekleyin düzelmezse teknik sevis çağırın, yine düzelmezse iptal edersiniz. İlk hafta böyle olması normal.
OverRar00 dedi: Hocam korkuyorum aynı kalmasından ya. Genişletmek için tıkla... Dedğim gibi birkaç gün bekleyin düzelmezse teknik sevis çağırın, yine düzelmezse iptal edersiniz. İlk hafta böyle olması normal.
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 2 Ekim 2022 #14 Wqxte dedi: Dedğim gibi birkaç gün bekleyin düzelmezse teknik sevis çağırın, yine düzelmezse iptal edersiniz. İlk hafta böyle olması normal. Genişletmek için tıkla... Hocam destek kaydı açmıştım çözüldü onayınızı bekliyoruz konumuna gelmiş ama internet 50 Mbps hala :d. 1 hafta dursun bakalım böyle ne olacak.
Wqxte dedi: Dedğim gibi birkaç gün bekleyin düzelmezse teknik sevis çağırın, yine düzelmezse iptal edersiniz. İlk hafta böyle olması normal. Genişletmek için tıkla... Hocam destek kaydı açmıştım çözüldü onayınızı bekliyoruz konumuna gelmiş ama internet 50 Mbps hala :d. 1 hafta dursun bakalım böyle ne olacak.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ekim 2022 #15 OverRar00 dedi: Hocam destek kaydı açmıştım çözüldü onayınızı bekliyoruz konumuna gelmiş ama internet 50 Mbps hala :d. 1 hafta dursun bakalım böyle ne olacak. Genişletmek için tıkla... Kaydınızı çözülmedi olarak güncelleyebilir misiniz? Destek kaydı numaranızı iletmeniz durumunda uzmanımıza bilgi vereceğim
OverRar00 dedi: Hocam destek kaydı açmıştım çözüldü onayınızı bekliyoruz konumuna gelmiş ama internet 50 Mbps hala :d. 1 hafta dursun bakalım böyle ne olacak. Genişletmek için tıkla... Kaydınızı çözülmedi olarak güncelleyebilir misiniz? Destek kaydı numaranızı iletmeniz durumunda uzmanımıza bilgi vereceğim