MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 9 Aralık 2022 #11 MGA dedi: Telefonla ulaşmaya çalışıyorum ama Online işlemlere atıyor telefonlarıma cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... TürkNet'in müşteri hizmetleri zaten online destek sağlıyor. Telefonla zaman kaybetmeyin bakın birkaç kişi yazmış hala diretiyorsunuz.
MGA dedi: Telefonla ulaşmaya çalışıyorum ama Online işlemlere atıyor telefonlarıma cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... TürkNet'in müşteri hizmetleri zaten online destek sağlıyor. Telefonla zaman kaybetmeyin bakın birkaç kişi yazmış hala diretiyorsunuz.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 9 Aralık 2022 #12 MGA dedi: Ama ücretsiz kurulum demişlerdi. Telefonla ulaşmaya çalışıyorum ama Online işlemlere atıyor telefonlarıma cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz kurulum bayadır yok. Size yalan söylemişler.
MGA dedi: Ama ücretsiz kurulum demişlerdi. Telefonla ulaşmaya çalışıyorum ama Online işlemlere atıyor telefonlarıma cevap vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz kurulum bayadır yok. Size yalan söylemişler.
M MGA Picopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #13 Takeshi Kovacs dedi: Ücretsiz kurulum bayağıdır yok. Size yalan söylemişler. Genişletmek için tıkla... Ses kayıtlarını isteyebilir miyiz? Evet kurulum ücreti kesmişler Online işlemlere başvuracağım hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Takeshi Kovacs dedi: Ücretsiz kurulum bayağıdır yok. Size yalan söylemişler. Genişletmek için tıkla... Ses kayıtlarını isteyebilir miyiz? Evet kurulum ücreti kesmişler Online işlemlere başvuracağım hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.939 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 9 Aralık 2022 #14 MGA dedi: Ama ücretsiz kurulum demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz kurulum olayı Gigafiberde (TurkNet'in kendi altyapısı) iseniz geçerli.
MGA dedi: Ama ücretsiz kurulum demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz kurulum olayı Gigafiberde (TurkNet'in kendi altyapısı) iseniz geçerli.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #15 @500498 @TurkNet Destek Ayşegül