TurkNet 23 Nisan'dan beri internet yok

TT'den beklendik hareketler, aslında burada Türknet'in suçu yok. Belki çok baskı yapıp süreci hızlandırabilirdi.
Tabi ki suçu yok benim 10 gün sabretmemin sebebi de bu oldu zaten ancak sabredecek durumum kalmadı çünkü internetim bitti bitecek. Ne yazık ki günümüzde internet olmadan hiçbir şey olmuyor. Eşim sürekli ek paket alarak faturasını 300 tl ye çıkardı bunun hesabını ne TürkNet verecek ne de Türk Telekom. Mağdur olduğumuzla kalacağız maalesef.

Aynı sorunu bende yaşamaktayım 15 gün oldu hala çözüm yok

Destek kaydına tekrar yazdım ayrıca buradan da bir kayıt bıraktım. Ne yazık ki beklemekten başka şansımız yok.

Destek kaydına tekrar yazdım ayrıca buradan da bir kayıt bıraktım. Ne yazık ki beklemekten başka şansımız yok.
Bana sürekli tarih veriyorlar ama verdikleri tarih hep BOŞ çıkıyor. önce 23 - 27 01 - Şimdi ise 07 Mayıs'da geleceğini söylediler kablolarda sorun varmışmış konuyu yakından takip ediyolarmışmışmış

Türk telekom kullanan komşuma da 6 Mayıs demişler. Bizde 30 Nisan demişlerdi.

Balıkesir bölgesinde oturuyorsanız boşuna beklemeyin. Ben şuan TT altyapısı kullanmayan firmaları araştırıyorum bugün başvuru yapacağım

Balıkesir bölgesinde oturuyorsanız boşuna beklemeyin. Ben şuan TT altyapısı kullanmayan firmaları araştırıyorum bugün başvuru yapacağım
İstanbul'da yaşıyorum. Sanırım bende iptal ettireceğim

Merhabalar, destek kayıt numaralarınızı buradan benimle paylaşır mısınız?

Merhabalar, kontrol sağladığımda 11.05.2022 tarihinde arızanın giderilmesi bekleniyor. Fakat iptal talebi ilettiğinizi görüyorum. İlgili kayıt üzerinden iptal hakkında tarafınıza bilgi aktarıldığını görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…