Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 4 Nisan 2021 #1 TurkNet 35'lik paketi kullanıyorum. Altyapımda önerilen de bu. Wi-Fi genişletici kullanıyorum sinyalin odama yetişmesi için fakat 35 değil, 5 veya 7 arası Mbps alıyorum. Telefonumda ve laptopumda da aynı. Nasıl düzeltebilirim?
TurkNet 35'lik paketi kullanıyorum. Altyapımda önerilen de bu. Wi-Fi genişletici kullanıyorum sinyalin odama yetişmesi için fakat 35 değil, 5 veya 7 arası Mbps alıyorum. Telefonumda ve laptopumda da aynı. Nasıl düzeltebilirim?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 4 Nisan 2021 #2 Modem arayüzünüz üzerinden xDSL istatistiklerini paylaşabilir misiniz?
elpx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 612 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #3 5 Mbps upload mı download mı?
Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 4 Nisan 2021 #4 Arayüze girdim fakat neden bahsettiğinizi bilmiyorum. Baksanız olur mu? elpx dedi: 5 Mbps upload mu, download mu? Genişletmek için tıkla... Download.
Arayüze girdim fakat neden bahsettiğinizi bilmiyorum. Baksanız olur mu? elpx dedi: 5 Mbps upload mu, download mu? Genişletmek için tıkla... Download.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 4 Nisan 2021 #5 Modeminizin tam modeli nedir? Modele göre "Durum" da yazabilir. SNR gibi değerlerin olduğu yerin ekran görüntüsünü paylaşmalısınız.
Modeminizin tam modeli nedir? Modele göre "Durum" da yazabilir. SNR gibi değerlerin olduğu yerin ekran görüntüsünü paylaşmalısınız.
Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 4 Nisan 2021 #6 56153 dedi: Modeminizin tam modeli nedir? Modele göre "durum" da yazabilir. SNR gibi değerlerin olduğu yerin ekran görüntüsünü paylaşmalısınız. Genişletmek için tıkla... Modeli ZyXEL VGM1312-T20b İnternetten kullanıcı adı ve şifre ile girilen yerde göremiyorum System info var burada da WAN ve LAN bilgileri yazıyor.
56153 dedi: Modeminizin tam modeli nedir? Modele göre "durum" da yazabilir. SNR gibi değerlerin olduğu yerin ekran görüntüsünü paylaşmalısınız. Genişletmek için tıkla... Modeli ZyXEL VGM1312-T20b İnternetten kullanıcı adı ve şifre ile girilen yerde göremiyorum System info var burada da WAN ve LAN bilgileri yazıyor.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #7 Wi-Fi genişletici üzerinden kullanıyorsan hız düşüklüğü gösterebilir. Konumunu doğru yerleştirmelisin.
Wi-Fi genişletici üzerinden kullanıyorsan hız düşüklüğü gösterebilir. Konumunu doğru yerleştirmelisin.
Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 4 Nisan 2021 #8 Unaxpre dedi: Wi-Fi genişletici üzerinden kullanıyorsan hız düşüklüğü gösterebilir. Konumunu doğru yerleştirmelisin. Genişletmek için tıkla... TP-Link'in konum yardımcısında tam yerinde diyor.
Unaxpre dedi: Wi-Fi genişletici üzerinden kullanıyorsan hız düşüklüğü gösterebilir. Konumunu doğru yerleştirmelisin. Genişletmek için tıkla... TP-Link'in konum yardımcısında tam yerinde diyor.
Taha24 Decapat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 625 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul, Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #9 WiFi genişleticiler ciddi oranda hız düşüklüğü yaşatabiliyorlar, modem arayüzünden xDsl verilerini gönderebilir misiniz?
WiFi genişleticiler ciddi oranda hız düşüklüğü yaşatabiliyorlar, modem arayüzünden xDsl verilerini gönderebilir misiniz?
Linusl Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 89 4 Nisan 2021 #10 Taha24 dedi: Wi-Fi genişleticiler ciddi oranda hız düşüklüğü yaşatabiloyorlar, modem arayüzünden xDSL verilerini gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nereden görebileceğimi anlatabilir misin acaba.
Taha24 dedi: Wi-Fi genişleticiler ciddi oranda hız düşüklüğü yaşatabiloyorlar, modem arayüzünden xDSL verilerini gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nereden görebileceğimi anlatabilir misin acaba.