TurkNet 50 Mbps internet stabil değil

byilkeryilmaz

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 aydır falan TurkNet kullanıyorum ama bir gün bile 50 Mbps hız alamadım. Ping sorunu yaşıyorum sürekli 1000ms oluyor geri iniyor 50Mbps internet 20 Mbps veremiyor @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku

Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum çünkü TurkNet'i seviyorum ama problem yaşatıyor.

Online işlemlerden 35 Mbit'lik pakete dönme başvurusu yapın.
Çok kısa süre içerisinde 35'e düşer.
Bir iki gün o şekilde bir gözlemleme yapın.
Eğer ki 35 liğe geri döndüğünüzde sorunlarınız çözülür ise.
Her ne kadar altyapı sorgulamada 50 alabilirsin görünüyorsa da stabil 50 veremiyorlar demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
emin ol ülkede yarın ki ekmeğin fiyatı belli değil.
Aynı hizmeti daha uyguna veren firmalar var mesela. Hafta içi geçiş işlemlerimi başlayacağım. Aynı alt yapı ve aynı hıza neden daha fazla ücret ödeyelim ki.

DSL istatistiklerini ve göknet altyapı sonucunuzu paylaşabilir misiniz?

Aynı hizmeti daha uyguna veren firmalar var mesela. Hafta içi geçiş işlemlerimi başlayacağım. Aynı alt yapı ve aynı hıza neden daha fazla ücret ödeyelim ki.
Peering anlaşmaları, POP noktaları, serverları, müşteri hizmetleri kalitesi vs. gibi değişkenlerde önemli. Santrale kadar Türk Telekom altyapısı olabilir ama geri kalan İSS'nin elinde. Fiyatı düşük diye kalitesiz bir operatöre geçip berbat bir internet kullanmaktansa kaliteli İSS'lerde kalmak daha mantıklı bence.

Son düzenleme:
Yorumlarını inceledim kullanıcılar memnun ayrıca zaten istediğimiz zaman cayabiliyoruz. Test etmekten zarar çıkmaz. Düşünsene telefon ile arayınca müşteri hizmetleri bile var üstelik aynı hız 120 ₺. Bende turknetliyim ama fanboy değilim. Turkcell haftada bir kapıma geliyor turknetten çok memnunum diyerek geri yolluyordum.

Zamanında sosyalde görmüştüm g*rnet müşteri hizmetlerinin sövdüğü, gidersen git dediği çalışanların olduğu ile ilgili konular. Telefon olmasa da destek kaydı attığımda 1-2 saat içinde sorunumla ilgili aranmam benim için yeterli. Türk Telekom kullanırken müşteri hizmetlerine 10 tane arıza kaydı bırakıp çözüm alamamışlığımda var. Bu arada fanboy değilim, kötüye kötü derim. Fiyat politikası kötüleşti TurkNet'in. Ayrıca biraz Türk Telekom tarzı bir şirket haline dönüşmeye başladılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…