TurkNet 50 Mbps paket alınır mı?

K0KO

Femtopat
Yer
C:/Windows/System32
Daha fazla  
Selam. İyi forumlar. GeForce NOW platformu için iyi bir internet almak istiyorum. 6000 TL+ oyun bilgisayarı alacağıma internetimi iyileştirip GeForce NOW'da Ultra ayarlarda oynamak daha mantıklı. Geçen sene aralık ayında internet yaptırdık. Kablo çektiler. İnterneti bayağıdır kullanıyoruz ve yavaş olmasına rağmen 100 TL gibi bir ücret ödüyorum. Mahallemizde fiber falan var mı diye bir araştırdım. TurkNet sitesinde mahallemizin VDSL desteklediğini söylüyor. Ne kadar doğrudur bilemem. Sizce bu alınır mı?

100 Mbps altı TurkNet pahalı bu fiyata. NetSpeed bakmanızı tavsiye ederim. NetSpeed'den 75'lik paket alıp 50 Mbps sabitletebilirsiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim. Bir sorum var. Ben bu internet servislerini ilk defa duyuyorum. Güvenilirler mi ,bayileri var mı, kartla mı ödeniyor biraz öğrenmek istiyorum.

Öneriniz için teşekkür ederim. Bir sorum var. Ben bu internet servislerini ilk defa duyuyorum. Güvenilirler mi, bayileri var mı, kartla mı ödeniyor biraz öğrenmek istiyorum.

Evet güvenilir. Kartla Online ödeme yapabilir, otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz. NetSpeed üzerinden abonelik başlatacaksanız referans numarası verebilirim. 12 ay boyunca 5 lira indirimli kullanırsın.

100Mbps var gosteriyordu Ethernet'le Speedtest'den test ettigimde PC 110Mbps aliyordu. TurkNet 2 tane internettle geliyor 2.4GHz ve 5GHz şu an kullanıyorum ve memnunum.

Netspeed'in de altyapı sorgulama sistemi üzerinden adresinizi sorgulayıp, çıkan sonucu konuya ekran görüntüsü olarak ekler misiniz? Bu alabileceğiniz hız diye belirtilen kısım zaten tahminidir. Mesela benim de altyapımın tahmini maksimum desteklediği hız 50 Mbps gösteriyor fakat TurkNet OIM'den kayıt açıp hız profilimi 80/8'e çıkarttım ve 2 aydır bu şekilde sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. Tabii bu noktada iç tesisatınız da çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…