Turknet 68 MBps VDSL Hız Vermek İstemiyor

Aynı sorunu bende superonline da yaşadım. Hat vdsl destekliyor. Adsl den vdsle kayıt bıraktığımda kayıt iptal oluyordu. Bunu 5 defa denemişimdir. Ev telefonu ile ilgili arıza olmuştum Telekom geldiğinde bana vdsl vermediler dediğimde senin portun farklı santralde dedi. O yüzden olmaz dedi. Senin sorununda büyük bir ihtimalle Telekom yüzünden. Geçmiş olsun.

Bugün tarifemin aktivasyonu tamamlandı. Tarafıma kullanıcı adı ve şifrem mesaj olarak iletildi. Bağlantı türü ADSL. Bana söyledikleri gibi yapıp, müşteri hizmetlerini arayarak VDSL olarak güncelleme talep ettim, beklemedeyim.

Son durum nedir, ? merak ettim

Son durum nedir, ? merak ettim

Hala beklemedeyim. Askerdeki sevgiliyi bekleyen kız misali...

Bugün enteresan bir gelişme oldu. 19 Nisan'da VDSL güncelleme talep etmiştim. Bugün 5 Mayıs aradan baya süre geçti tekrar aradım. Müşteri temsilcisi bulunduğum bölgede VDSL desteğinin olmadığını söyledi. Konuyu açtığımda VDSL desteğinin olduğuna dair üç farklı internet sağlayıcısından teyit aldığımdan bahsetmiştim. Telekom'u tekrar arayıp yine teyit aldım. 68Mbit'e kadar VDSL desteği var görünüyor. Bir yerde bir aksilik var ve bunda benim günahım olmadığı kesin. Karşıyaka'nın göbeğinde oturuyorum ve altyapı ile cebelleşir durumdayım.

Bütçeniz varsa en iyi firma Superonline.
Süperonline'ın müşteri hizmetleri berbat, ayrıca şuan Türk Telekom kullanıyorum gayet memnunum Counter Strike:Global Offensive'de 40-50 hatta 39 ping aldığımın kanıtı var. Ancak Süperonline kullanan arkadaşlarım 80-90 ping alıyorlar. Bunun dışında tabii durum birazda altyapı ile alakalı ancak ben Bartın'da oturuyorum, orta büyüklükte bir şehir internetin hızlı olmasına ihtiyaç duyan çok büyük bir kesim yok. Bu yüzden altyapısının çok yüksek olmasına da gerek yok, onlar daha büyük şehirde otururken 80 ping almaları iyi değil.

Bu da bugün TurkNet'in kendi sitesinden yapılmış altyapı sorgulaması. VDSL desteğinin olduğu görülüyor. Şurada dursun.

Bugün bağlantım VDSL olarak güncellendi ve sorun çözülmüş oldu. Turknet çalışanlarına ilgileri için tekrar teşekkür ederim. Süreç biraz uzun ve sancılı geçti ama sonunda muradımıza erdik. Umarım bu süreçlerden geçecek diğer arkadaşlar için de buralarda bir yerlerde ufak bir ışık bırakmışızdır.

Hat değerleri ve hız testi

Oluyor işte. İsterseniz elimize birer sopa alıp adamları dövelim.
Adamlara teşekkür etmişsiniz. Neden? Zaten yapmaları gereken birşeyi sizi uğraştırarak yaptıkları için mi?
Aslında haklısınız ama tamamen firmanın suçu değil sonuçta müşteri hizmetlerinde çalışanlarda insan bazen dalgın ya da sinirli olabiliyorlar ve müşteriye bunu yansıtıyorlar, zaten pek fazla kalamıyorlar orada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…