Hurdacım1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Ya bu TurkNet'in Wi-Fi sorununa bir çözüm bulabilirsiniz arkadaşlar yeni bir modem almak istemiyorum modemim zaten yeni. Gerçekten çok sıkıntı 75 Mbps kablolu ama kablosuz Wi-Fi 10 20 anca veriyor.
Ya bu TurkNet'in Wi-Fi sorununa bir çözüm bulabilirsiniz arkadaşlar yeni bir modem almak istemiyorum modemim zaten yeni. Gerçekten çok sıkıntı 75 Mbps kablolu ama kablosuz Wi-Fi 10 20 anca veriyor.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #2 Hurdacım1 dedi: Ya bu TurkNet'in Wi-Fi sorununa bir çözüm bulabilirsiniz arkadaşlar yeni bir modem almak istemiyorum modemim zaten yeni. Gerçekten çok sıkıntı 75 Mbps kablolu ama kablosuz Wi-Fi 10 20 anca veriyor. Genişletmek için tıkla... Modeminizin modeli nedir? Ayrıca farklı cihazlarda denemişsinizdir diye düşünüyorum.
Hurdacım1 dedi: Ya bu TurkNet'in Wi-Fi sorununa bir çözüm bulabilirsiniz arkadaşlar yeni bir modem almak istemiyorum modemim zaten yeni. Gerçekten çok sıkıntı 75 Mbps kablolu ama kablosuz Wi-Fi 10 20 anca veriyor. Genişletmek için tıkla... Modeminizin modeli nedir? Ayrıca farklı cihazlarda denemişsinizdir diye düşünüyorum.
Pysi Developer Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 568 Yer Kocaeli/Gebze 23 Temmuz 2022 #3 Hocam Wi-Fi bağlantıları, Ethernet bağlantılarına göre zayıf kaldığından öyle vermesi normal diye biliyorum. Bizde de öyle.Yanlışım varsa mazur görün.
Hocam Wi-Fi bağlantıları, Ethernet bağlantılarına göre zayıf kaldığından öyle vermesi normal diye biliyorum. Bizde de öyle.Yanlışım varsa mazur görün.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 Hocam bende de öyle oldu eğer fiberse bir 5 GHz var bir 2.4 GHz var eğer telefonunuz 5 GHz desteklemiyorsa olabilir.
Hocam bende de öyle oldu eğer fiberse bir 5 GHz var bir 2.4 GHz var eğer telefonunuz 5 GHz desteklemiyorsa olabilir.
thisisaristo Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 233 23 Temmuz 2022 #5 Modeminizde 5 GHz frekansı varsa bunu tercih edin.
Hurdacım1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #6 Modeme bakayım bir saniye 5 ghz yok malesef
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #7 Hurdacım1 dedi: Gerçekten çok sıkıntı 75 Mbps kablolu ama kablosuz Wi-Fi 10 20 anca veriyor. Genişletmek için tıkla... Nedeni sorununun içinde. Kablosuz internet o kadar gelişmedi daha dünyada. 75 MBPS ethernet 70 MBPS Wi-Fi'ı 2030'da zor alırsınız
Hurdacım1 dedi: Gerçekten çok sıkıntı 75 Mbps kablolu ama kablosuz Wi-Fi 10 20 anca veriyor. Genişletmek için tıkla... Nedeni sorununun içinde. Kablosuz internet o kadar gelişmedi daha dünyada. 75 MBPS ethernet 70 MBPS Wi-Fi'ı 2030'da zor alırsınız
thisisaristo Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 233 23 Temmuz 2022 #8 HavucluDavsan dedi: Nedeni sorununun içinde. Kablosuz internet o kadar gelişmedi daha dünyada. 75 MBPS ethernet 70 MBPS Wi-Fi'ı 2030'da zor alırsınız Genişletmek için tıkla... Pek doğru bir yaklaşım değil. Wi-Fi 6 modemlerle kablolu bağlantıya yakın deneyim elde edebilirsiniz. Hurdacım1 dedi: Modeme bakayım bir saniye 5 ghz yok malesef Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanmadığım için verip vermediklerini bilmiyorum ancak müşteri temsilcisi ile konuşup bu teknolojiye sahip bir modem talep edin. Ayrıca cihazınızın da 5 GHz desteklemesi gerekiyor.
HavucluDavsan dedi: Nedeni sorununun içinde. Kablosuz internet o kadar gelişmedi daha dünyada. 75 MBPS ethernet 70 MBPS Wi-Fi'ı 2030'da zor alırsınız Genişletmek için tıkla... Pek doğru bir yaklaşım değil. Wi-Fi 6 modemlerle kablolu bağlantıya yakın deneyim elde edebilirsiniz. Hurdacım1 dedi: Modeme bakayım bir saniye 5 ghz yok malesef Genişletmek için tıkla... TurkNet kullanmadığım için verip vermediklerini bilmiyorum ancak müşteri temsilcisi ile konuşup bu teknolojiye sahip bir modem talep edin. Ayrıca cihazınızın da 5 GHz desteklemesi gerekiyor.
Hurdacım1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #9 Modem bu Dosya Ekleri Screenshot_20220723-232110_Chrome~2.jpg 9 KB · Görüntüleme: 35
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #10 thisisaristo dedi: Pek doğru bir yaklaşım değil. Wi-Fi 6 modemlerle kablolu bağlantıya yakın deneyim elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ufaktan mizah yaptım. Tam olarak Wi-Fi'ye de bağlı değil aslında. Alıcı da önemli.
thisisaristo dedi: Pek doğru bir yaklaşım değil. Wi-Fi 6 modemlerle kablolu bağlantıya yakın deneyim elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ufaktan mizah yaptım. Tam olarak Wi-Fi'ye de bağlı değil aslında. Alıcı da önemli.