mami35 Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2018 #1 Ben 2 yıldır Türknet 16 Mbit kullanıyorum, 799 upload. Niye kötü? Normalde Türknet kaç upload olması gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2018
Ben 2 yıldır Türknet 16 Mbit kullanıyorum, 799 upload. Niye kötü? Normalde Türknet kaç upload olması gerekiyor?
Çözüm MF 21 Temmuz 2018 ADSL bağlantıda en fazla 1 Mbit upload hızı alabilirsiniz. Yüksek upload hızı gerekiyorsa ve altyapı da varsa VDSL veya fiber tarifeye geçin. mami35 dedi: Normalde Türknet kaç upload olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... TurkNet aktif altyapısındaki kullanıcılara 30 Mbit, aktif altyapısı dışındaki tüm müşterilere ise 3 Mbit upload hızı sunuyor.
ADSL bağlantıda en fazla 1 Mbit upload hızı alabilirsiniz. Yüksek upload hızı gerekiyorsa ve altyapı da varsa VDSL veya fiber tarifeye geçin. mami35 dedi: Normalde Türknet kaç upload olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... TurkNet aktif altyapısındaki kullanıcılara 30 Mbit, aktif altyapısı dışındaki tüm müşterilere ise 3 Mbit upload hızı sunuyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 21 Temmuz 2018 #2 ADSL bağlantıda en fazla 1 Mbit upload hızı alabilirsiniz. Yüksek upload hızı gerekiyorsa ve altyapı da varsa VDSL veya fiber tarifeye geçin. mami35 dedi: Normalde Türknet kaç upload olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... TurkNet aktif altyapısındaki kullanıcılara 30 Mbit, aktif altyapısı dışındaki tüm müşterilere ise 3 Mbit upload hızı sunuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
ADSL bağlantıda en fazla 1 Mbit upload hızı alabilirsiniz. Yüksek upload hızı gerekiyorsa ve altyapı da varsa VDSL veya fiber tarifeye geçin. mami35 dedi: Normalde Türknet kaç upload olması gerekiyor? Genişletmek için tıkla... TurkNet aktif altyapısındaki kullanıcılara 30 Mbit, aktif altyapısı dışındaki tüm müşterilere ise 3 Mbit upload hızı sunuyor.