TurkNet 81Mbit Altyapı sonradan 16 Mbps gorunuyor

ozanwick

Hectopat
Türk Telekom ile olan sözleşmemiz bitecek. Ben de TurkNet'e geçmek istiyordum daha geçen 81Mbit görünüyordu bugün baktım 16 Mbit olmuş. Bir gün önce Türk Telekom aradı yeni sözleşme için yok TurkNet'e geçeceğiz dedik ama onlar VDSL veremiyor dedi. Şimdi kontrol ettim ben no. 214 de oturuyorum no. 212 81 Mbit alabiliyor, TurkNet'in sitesinde. Acaba bu Türk Telekom'un bir işi mi geçmeyelim diye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta port kalmamış olabilir, TurkNet çağrı merkeziyle iletişime geçin.

Hocam port sıkıntısı vardır. No 212'ye VDSL kullanıp kullanmadığını sordunuz mu? Türk Telekom'un öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum yine kazanacağını kazanıyor farklı firmadan alsanız bile.

Benim evin bitişiğindeki evde fiber karşımdakinde 85 Mbps var bende 24 Mbps var Türk Telekom bir şeyler yapıyor ama bilmiyorum.

Türk Telekom ile VDSL sözleşmesi yap ardından TurkNet'e geç belli bir cayma bedelini onlar karşılıyor hem de en fazla bir fatura indirim tutarını yansıtabilirler. Daha fazla ücret yansıtamazlar çünkü aktif bir bağlantın var bağlantı ücreti kesemezler.

Direkt sözleşmesini yaptığımız bütün ayları ödemiyor muyuz yoksa kullandığımız aylardaki indirimi mi ödüyoruz?

Evet galiba boşta port kalmamış ama şu an tekrar 81Mbit oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…