TurkNet 950 download 670 upload değeri normal mi?

Daha fazla  
TurkNet download 950 upload 670 normal midir yoksa bizdemi bir anormallik var? Tamam 670 gercekten iyi bir değer ama videolarda izledigim kadariyla hep 900+ oluyor. Bilgisayarımda kablo ile yaptığım bağlantı bu ama telefonda hız testi yaptığımda download 550 civarında upload 700 civari. Neden böyle oluyor?

600 uploada ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum Turkcell 1000/20 veriyor bana. Ama pakedin 1000/1000 ise bunu istemek gayet doğal hakkın TurkNet'i arayabilirsin.

Biz 15 upload ile yetiniyoruz hocam 670 zaten cok cok iyi daha fazlasına gerek yok bence

950 down alırken uploadı düşük alman biraz enteresan, ben de arada 150mbit fark olmasına rağmen yakın alıyorum. İleride downloadda da düşüş yaşarsan bu durumu "normalde uploadda da şu kadar alıyordum bir sorun var mıydı bilmiyorum" şeklinde ekleme yaparsın.

İçerik üreticisi değilsen düşüklük seni etkilemez, 4k 60fps 120mbit renderlanmış 25+ dakika videolar yükleyene kadar aradaki farka çok ihtiyacın yok gibi

Upload tarafında hat zayıflaması olabilir modemin arayüzünden kontrol et.

Upload tarafında hat zayıflaması olabilir modemin arayüzünden kontrol et.

Hocam TurkNet'te bir sorun yok sanırsam çünkü telefonumda uploadım 750'ye kadar çıkıyor ama PC de Max 680 görüyorum ya kabloda ya da PC'deki anakart desteklemiyor diye tahmin ediyorum ama desteklemese neden down u 950 versinki anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…