Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 29 Eylül 2021 #11 Kunget dedi: Sende e-Devlet üzerinde kontrol edebilirsen memnun olurum ama, sende aynı görülüyorsa burada bir sorun olmalı bunu TurkNet'e iletirim. Genişletmek için tıkla... e-Devlet güvenlik seçeneklerimi beğenmiyor. Abonelikte üzerime değil
Kunget dedi: Sende e-Devlet üzerinde kontrol edebilirsen memnun olurum ama, sende aynı görülüyorsa burada bir sorun olmalı bunu TurkNet'e iletirim. Genişletmek için tıkla... e-Devlet güvenlik seçeneklerimi beğenmiyor. Abonelikte üzerime değil
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Eylül 2021 #12 Alfa Prime dedi: e-Devlet güvenlik seçeneklerimi beğenmiyor. Abonelikte üzerime değil Genişletmek için tıkla... Banka hesabı ile girdiğinde sorun olmuyor da üzerine değilse uğraşmaya değmez. Attığın şeylerin bir çoğunu biliyorum zaten. Bundan önce de sadece faks ile abonelik iptali vardı, bulmuşlar yine bir yolunu zora sokmuşlar işi.
Alfa Prime dedi: e-Devlet güvenlik seçeneklerimi beğenmiyor. Abonelikte üzerime değil Genişletmek için tıkla... Banka hesabı ile girdiğinde sorun olmuyor da üzerine değilse uğraşmaya değmez. Attığın şeylerin bir çoğunu biliyorum zaten. Bundan önce de sadece faks ile abonelik iptali vardı, bulmuşlar yine bir yolunu zora sokmuşlar işi.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 29 Eylül 2021 #13 Kunget dedi: Abone numaramı bilmeden online işlemlere girebileceğimi mi iddia ediyorsun yani? Dediğimi anlatamıyorum diye düşünmeye başladım. TürkNet online işlemlere girebiliyorum, Genişletmek için tıkla... ??
Kunget dedi: Abone numaramı bilmeden online işlemlere girebileceğimi mi iddia ediyorsun yani? Dediğimi anlatamıyorum diye düşünmeye başladım. TürkNet online işlemlere girebiliyorum, Genişletmek için tıkla... ??
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Eylül 2021 #14 Alfa Prime dedi: ?? Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten bak dediğimi anlayacaksın. Daha fazla inatlaşamayacağım. Sistem üzerinden bulunabilecek bir şey olsa sormazdım zaten.
Alfa Prime dedi: ?? Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten bak dediğimi anlayacaksın. Daha fazla inatlaşamayacağım. Sistem üzerinden bulunabilecek bir şey olsa sormazdım zaten.
Gardrop Fuat Megapat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 850 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #15 İlk abone olduğunuzda Online işlemler bilgilerinizi içeren mail atıyorlar diye hatırlıyorum.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 29 Eylül 2021 #16 Gardrop Fuat dedi: İlk abone olduğunuzda Online işlemler bilgilerinizi içeren mail atıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım ilk maili bulabilirsem, belki orada vardır. Müşteri numarası olarak buldum fakat abone numarası ile aynı. e-Devlet üzerinde görülen ile hala eşleşmiyor. Mecbur fotoğraf yüklemeye çalışmakla uğraşıcam gibi.
Gardrop Fuat dedi: İlk abone olduğunuzda Online işlemler bilgilerinizi içeren mail atıyorlar diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım ilk maili bulabilirsem, belki orada vardır. Müşteri numarası olarak buldum fakat abone numarası ile aynı. e-Devlet üzerinde görülen ile hala eşleşmiyor. Mecbur fotoğraf yüklemeye çalışmakla uğraşıcam gibi.