cre4tive
Kilopat
Bugün itibarıyla TurkNet aboneliğim için başvuruda bulunmamın üzerinden tam 1 hafta geçmesine rağmen, internet bağlantım hala aktif hale getirilmemiştir. Başvuru sırasında tarafıma belirtilen kurulum süresi aşıldı. Kurulum süreciyle ilgili olarak tarafıma herhangi bir bilgilendirme yapılmamış, ayrıca müşteri hizmetlerinize ulaşmak da mümkün olmamıştır. Defalarca aramama rağmen müşteri temsilcisine bağlanamıyor Online müşteri destek hattı üzerinden de geri dönüş alamıyorum. Hiçbir şekilde ulaşım ve irtibat sağlayamıyorum elim kolum bağlı bekliyorum süreç hakkında hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar. Evden çalışan bir birey olarak 7 gündür internetsiz kalmam büyük bir mağduriyet yaratmıştır. Bu süreçte, işimi sürdürebilmek adına mobil hattıma yüksek ücretli ek internet paketleri tanımlatmak zorunda kaldım. Yaşadığım bu mağduriyetin ivedilikle giderilmesini, internet hizmetimin bir an önce aktif hale getirilmesini talep ediyorum.
@TurkNet Destek Ayşegül.
Hala internetimi aktif edemediler iptal ettirmeyi düşünüyorum @TurkNet Destek Ayşegül.
@TurkNet Destek Ayşegül.
Hala internetimi aktif edemediler iptal ettirmeyi düşünüyorum @TurkNet Destek Ayşegül.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: