TurkNet adreste başka abone gözüküyor

BayhanRapper

Hectopat
Taşındığım eve internet bağlatacağım fakat dairemde başka bir abone varmış bu yüzden abone olamazmışım.

Taşındığım eve internet bağlatacağım fakat dairemde başka bir abone varmış bu yüzden abone olamazmışım.
Merhaba, daire içinde bulunan hat üzerinden sadece tek bir abonelik başlatılıyor. Şu an aktif aboneliğin iptali sağlanması gerekmektedir.

Merhaba, daire içinde bulunan hat üzerinden sadece tek bir abonelik başlatılıyor. Şu an aktif aboneliğin iptali sağlanması gerekmektedir.
Yani. 30 daireli binada sadece bi tane mi türknetli olabiliyo yoksa daire başı mı çünkü daire başıysa tek yaşıyorum ve birisi dairem üzerine internet almış demektir

Yani. 30 daireli binada sadece bi tane mi türknetli olabiliyo yoksa daire başı mı çünkü daire başıysa tek yaşıyorum ve birisi dairem üzerine internet almış demektir
Daire içinde tek hat varsa tek hizmet alabilirsiniz. Aynı hat üzerinden birden fazla hizmet alınmaz.

Başka hizmet alınmamasına rağmen bu uyarıyı alıyorum.
Hocam senin sorununu sadece telekom ekipleri çözer, sorunun sebebi büyük ihtimal eski kiracı çıkarken nakil yaptırmış adres dolu gözüküyor, aynı sorun binamıza gelen kiracının başına geldi telekom ekipleri ankastre üzerindeki numarayı alıp bir yere telefon ettiler 5 dakika içinde çözdüler sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…