B Bülent Taşdemir Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #1 Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Turknet ADSL hattımı iptal etmek istiyorum. Yalnız iptal ettiğim zaman ne kadar bir fesih bedeli ödeyeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2015
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Turknet ADSL hattımı iptal etmek istiyorum. Yalnız iptal ettiğim zaman ne kadar bir fesih bedeli ödeyeceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 7 Ocak 2015 #2 Arayıp sahtekarlıkla geçirdiler dimi... 250 TL'ye yakın bir bedel ödeyeceksiniz.
F _furkan_ Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #3 bildigim kadarıyla kaç ay kaldıysa sözleşmenin bitmesine okadar yani 11 ayın faturasını ödeyeceksin
B Bülent Taşdemir Hectopat Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #4 Evet Recep bey malesef sahtekarlık ile geçirdiler. Vodafone ADSL kampanyasında eski internet sağlayıcınızdan kalan fesih parasının 120 TL sini ödüyor. Sizce Vodafone ADSL nasıl fiber olanından bağlatmak istiyorum 59 TL .
Evet Recep bey malesef sahtekarlık ile geçirdiler. Vodafone ADSL kampanyasında eski internet sağlayıcınızdan kalan fesih parasının 120 TL sini ödüyor. Sizce Vodafone ADSL nasıl fiber olanından bağlatmak istiyorum 59 TL .