CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 6 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben TürkNet'ten 75 Mbps geçtim ve ADSL kullanıyorum, pakette VDSL yazıyor. Ne yapmalıyım? Hâlâ DSL yanıp yanıp sönüyor. TürkNet ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerine arıza kaydı bıraktım hala çözülmedi.
Arkadaşlar merhaba. Ben TürkNet'ten 75 Mbps geçtim ve ADSL kullanıyorum, pakette VDSL yazıyor. Ne yapmalıyım? Hâlâ DSL yanıp yanıp sönüyor. TürkNet ulaşamıyorum. Müşteri hizmetlerine arıza kaydı bıraktım hala çözülmedi.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 6 Ekim 2020 #2 Geçiş işlemi birkaç gün sürebilir. Bu süreçte internet olmaması normal bir durum. Kaç gün önce VDSL'e geçmek için başvuru yaptınız? Bende yaklaşık 2 gün sürmüştü.
Geçiş işlemi birkaç gün sürebilir. Bu süreçte internet olmaması normal bir durum. Kaç gün önce VDSL'e geçmek için başvuru yaptınız? Bende yaklaşık 2 gün sürmüştü.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #3 Modem ayarlarından ADSL/VDSL ayarını değiştirmeniz gerekiyor. Geçiş ortalama 2 dakika sürmüştü bende.
Modem ayarlarından ADSL/VDSL ayarını değiştirmeniz gerekiyor. Geçiş ortalama 2 dakika sürmüştü bende.
Prism Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Çözümler 12 6 Ekim 2020 #4 Modemi resetleyip VDSL olarak kurmayı denediniz mi? Denediyseniz beklemekten başka çareniz yok.
CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 6 Ekim 2020 #5 Hayır denemedim nasıl yapabilirim söylediniz çok makbule geçer yoksa Wi-Fi kıracağım.