Öncelikle merhaba. Bugün TurkNet internetim arızalandı bende destek ekibine başvurdum. Daha gelmediler fakat sorum şu olacak. Ben maximum 16Mbps indirme ve 0.1 civarlarında upload alıyorum. Upload önemli değil ben indirme hızına bakıyorum. Konumuza dönersek bugün gelen saha ekiplerine söylersem portu ADSL'den VDSL'e geçirseler yaparlar mı? Ha bir de en önemli konu var. Ben internet faturasını pesin olarak 10 aylık odedim. Bu yaptırdığım fiyat ADSL fiyatımdı. VDSL'e geçtikten sonra tarife değişikliği olur mu? Kısaca ADSL ve VDSL fiyat farkı nedir?
Turknet sabit fiyat politikası uyguluyordu. Sizin görünce onu yapsınlar gibi bir şey yok. VDSL için port ve altyapı varsa ona başvuracaksınız ve geçiş sağlayacaksınız, gelen ekibe söylemeniz ile olacak bir şey değil.
TurkNet sabit fiyat politikası uyguluyordu. Sizin görünce onu yapsınlar gibi bir şey yok. VDSL için port ve altyapı varsa ona başvuracaksınız ve geçiş sağlayacaksınız, gelen ekibe söylemeniz ile olacak bir şey değil.
Turknet'i ara ve VDSL'ye geçmek istediğini söyle. Portun VDSL ise ya da boş VDSL port varsa seni oraya aktarıp geçiş işlemini yaparlar. Gelen ekibe söylenerek yapılacak bir şey değil.