TurkNet alınır mı?

192.168.1.1 adresine girince modem arayüzü açılıyor mu?

Ekran görüntüsünü paylaşın, her modeme göre değişiklik gösterecektir arayüz. Ben buradan sizin arayüzdeki içeriklerin konumları hakkında hakkında bir şey bilemem. Modemin modelini bile bilmiyorum.

Bunlar hat değerleri değil. Modeme, mevcutta kullanılan servis sağlayıcının atadığı otomatik IP adresi ve DNS sunucusu bilgileridir. Yanlış fotoğraf.

Evet. Hat değerleriyle daha alakalı bir görsel oldu. PKTS, SNR gibi bilgiler verilmemiş ama @Murat5038 @Ulunay @Tim yorumlama veya eksiklik varsa yönlendirme yapacaklardır.

TurkNet fiber için kargo gönderdiğimiz süre vs dahil 1 hafta içinde bağladı internetimizi. Çarşambadan çarşambaya. 100 mbps paket aldık ve ping değerleri İzmir de olan datacenterlerde 1-2 ms arası max 3 ms gördüm. Speedtest sonucum ise budur: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

1 Haftadan biraz daha fazla kullandığım süreye göre bağlanması ve ücretini şimdilik kesinlikle hak ettiğini söyleyebilirim. Sizin adresinizde olan alt yapıya göre değişir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…