Muhtemelen VDSL2 olma ihtimali söz konusu ama linkini verdiğim yerlerden çıkan sonucu ve modem arayüzündeki hat değerlerini paylaşmadan kafadan sallama bir bilgi veremeyiz.
Ekran görüntüsünü paylaşın, her modeme göre değişiklik gösterecektir arayüz. Ben buradan sizin arayüzdeki içeriklerin konumları hakkında hakkında bir şey bilemem. Modemin modelini bile bilmiyorum.
Evet. Hat değerleriyle daha alakalı bir görsel oldu. PKTS, SNR gibi bilgiler verilmemiş ama @Murat5038@Ulunay@Tim yorumlama veya eksiklik varsa yönlendirme yapacaklardır.
SNR'a ve hıza bakarsak hat gayet sağlıklı ama zayıflama değerinin 0 olması normal değil. Ya modem yanlış gösteriyor ya da virgülden sonra olan rakamı göstermiyor.
Eğer virgülden sonra olan rakamı göstermiyorsa 100 Mbps'yi elini kolunu sallayarak alır...
TurkNet fiber için kargo gönderdiğimiz süre vs dahil 1 hafta içinde bağladı internetimizi. Çarşambadan çarşambaya. 100 mbps paket aldık ve ping değerleri İzmir de olan datacenterlerde 1-2 ms arası max 3 ms gördüm. Speedtest sonucum ise budur: Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test
1 Haftadan biraz daha fazla kullandığım süreye göre bağlanması ve ücretini şimdilik kesinlikle hak ettiğini söyleyebilirim. Sizin adresinizde olan alt yapıya göre değişir tabi.