TurkNet alınır mı?

ThermL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sorum basit; TurkNet, Türk Telekom'un ev internetine tercih edilir mi? TurkNet'in internet sayfasında gördüğüme göre 100 TL'ye 100 Mbps'e varan internet veriyorlarmış. İşin içine "varan" kelimesi girince işler değişiyor, ben 100 TL'ye gerçekten 100 Mbps internet alabilir miyim? Şüpheliyim çünkü TT 116 TL'ye 16 Mbps internet veriyor. Anlayacağınız arada uçurum var.

100TL'ye 100Mbps "kadar" demelerinin sebebi çevre koşulları ve kendi altyapılarının olmaması. Kendi altyapılarında taahhüt ettikleri hızı yani 1Gbps'yi verebiliyorlar ama konu TT altyapısına gelince ortalık darmaduman oluyor. Birkaç siteden yapacağınız altyapı sorgulamalarını ve eğer hattınızda VDSL aktif ise xDSL bilgilerini atın yorumlayalım.

100 Mbps'e kadar derken altyapınızın desteklediği maksimum hıza kadar demek istiyorlar. Altyapınız kaç Mbps destekliyor?

Bence tahahhüt olmadığı için TürkNet denenebilir.

Hocam rahatlıkla alabilirsiniz çünkü Türk Telekom gibi şirketler size belirli magabit sınırı olan paketler sunar hem yaşadığınız yeri sorgulaya biliyorsunuz ve taahdüt yok zaten ben Osmaniye de yaşıyorum 50 megabite kadar internet alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…