xhanxgen Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 294 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Şu anda evde Superonline kullanıyorum. İnternetten hiç memnun değilim. Başka internete geçmek istiyorum. TurkNet'e geçilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
Şu anda evde Superonline kullanıyorum. İnternetten hiç memnun değilim. Başka internete geçmek istiyorum. TurkNet'e geçilir mi?
P pelinnn Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Nisan 2024 #2 Oturduğun yere bağlı. Altyapın destekliyorsa geçmeyi düşünebilirsin. TurkNet'in kendi sitesinden altyapı sorgu yapmanı öneririm.
Oturduğun yere bağlı. Altyapın destekliyorsa geçmeyi düşünebilirsin. TurkNet'in kendi sitesinden altyapı sorgu yapmanı öneririm.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #3 Türk Telekom fiber ya da VDSL altyapısı varsa öneririm TurkNet GigaFiber varsa zaten bekleme.