TurkNet alınır mı?

Tipircikk

Centipat
Aktif olarak Türk Telekom fiber kullanıcısıyım. Yeni ücretleri hızına rağmen yüksek olması TurkNet'i tercih etmeli miyim sorusunu aklıma getirdi. Ne yapmalıyım taahhüt sistemi vs. var mı?

TurkNet''te taahhüt sistemi yok. TurkNet GigaFiber olmadığı sürece geçmenizi tavsiye etmiyorum.

Çok yavaş internetler TurkNet'in GigaFiber fiyatına veriliyor şuan o yüzden GigaFiber destekliyorsa konumunuz tereddüt etmeden geçin derim.

TurkNet''te taahhüt sistemi yok. TurkNet GigaFiber olmadığı sürece geçmenizi tavsiye etmiyorum.
12 ay sabit fiyat kampanyası gördüm de altyapı desteklemiyorsa saçma mı olur?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241105_165005_Chrome.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 37
12 ay sabit fiyat olması için gördüğünüz üzere 1 yıllık peşin ödeme yapmış olmanız gerekiyor. Altyapınızı TurkNet üzerinden kontrol edin GigaFiber çıkmıyorsa 100Mbps fiber diyorsa Türk Telekom altyapısını kullanarak size bu hizmeti sağlayacak demektir. Bu durumda altyapının asıl sahibi olan Türk Telekom'da kalmanız daha iyi olur bir sorun yaşamanız durumunda daha hızlı ilgileniyorlar.

Altyapı desteklemiyorsa saçma mı olur?

GigaFiber olmasanız bile GigaFiber ücreti ödeyip üstüne taahhüt olmadığı için zam gelirse etkileneceksiniz. Altyapı sorgulaması yapıp öyle karar verin derim.

12 ay sabit fiyat kampanyası gördüm de altyapı desteklemiyorsa saçma mı olur?

12 ay sabit olmasının sebebi, tek seferde 12 ay ücreti ödemeniz. Alt yapınız GigaFiber değilse Türk Telekom alt yapısı üzerinden maximum 100 Mbps hız olarak alacaksınız tahminen. Bu durumda hizmet açısından Türk Telekom'da kalmanız daha iyi olur.

GigaFiber olmasanız bile GigaFiber ücreti ödeyip üstüne taahhüt olmadığı için zam gelirse etkileneceksiniz. Altyapı sorgulaması yapıp öyle karar verin derim.
Hocam altyapı sorgulaması kısmına girdim blok noda falan bir sürü sayı var rastgele birini seçince daire no diyor orada karmaşık nasıl öğrenebilirim? Müşteri desteklerini arayıp sorabilir miyiz?

Hocam altyapı sorgulaması kısmına girdim blok noda falan bir sürü sayı var rastgele birini seçince daire no diyor orada karmaşık nasıl öğrenebilirim? Müşteri desteklerini arayıp sorabilir miyiz?

Apartmanınızın girişinde ve dairenizin girişinde yazıyor olması gerek. Müşteri hizmetlerini ararsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum ama emin değilim. Bir başka yöntem de tapu belgesine bakmak.

Son düzenleme:
Bina kısmındaki numaralar apartmanınızın numarasıdır genelde giriş kapısında yazar zaten. Daire numaraları ise kaçıncı daire olduğunuz bunlarda kapılarda yazar zaten. İkisini de bilmiyorsanız evde su, doğal gaz vb bir şeyin faturası varsa adres kısmında yazar oradan bakıp girebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…