TurkNet alınır mı?

emir çetin

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Kablonet kullanıyorum ve gün içerisinde çok fazla kesinti oluyor sinirimi bozuyor. TurkNet'e geçmeyi düşündüm siteden baktım 90Mbps VDSL destekleniyor Kablonet'le aynı. Kablonet'in hız sorunu yok fakat bir anda tamamen kesilip 3 dakika sonra geri geliyor. TurkNet'te de kesinti oluyor mu bilmiyorum önereceğiniz daha iyi operatör var mı?

Şu an Kablonet kullanıyorum ve gün içerisinde çok fazla kesinti oluyor sinirimi bozuyor. TurkNet'e geçmeyi düşündüm siteden baktım 90Mbps VDSL destekleniyor Kablonet'le aynı. Kablonet'in hız sorunu yok fakat bir anda tamamen kesilip 3 dakika sonra geri geliyor. TurkNet'te de kesinti oluyor mu bilmiyorum önereceğiniz daha iyi operatör var mı?

Ekonomik durumunuz kötü durumda değilse ve kablonetten memnun değilseniz TurkNet'i denemenizde sakınca yok bence. Taahhüt yok zaten beğenmezseniz geri dönebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben GigaFiber kullanıyorum kesinti olmuyor bende.

Operatör kaynaklı mı yoksa altyapı kaynaklı mı onu kararlaştırmak lazım önce. Altyapı kaynaklıysa TurkNet ile de aynısını yaşama ihtimalin %100 gibi bir şey.

Hocam benim arkadaş da Kablonet kullanıyor farklı mahallede tabii altyapı değişmez muhtemelen ama aynı anda kesiliyor internetlerimiz. Komşum Turkcell kullanıyor onda bir kesinti olmuyormuş.

Ekonomik durumunuz kötü durumda değilse ve kablonetten memnun değilseniz TurkNet'i denemenizde sakınca yok bence. Taahhüt yok zaten beğenmezseniz geri dönebilirsiniz diye düşünüyorum. Ben GigaFiber kullanıyorum kesinti olmuyor bende.

Aynı fiyat hocam TurkNet 40 TL daha pahalı.

Bizim altyapı VDSL destekliyor.

Hocam benim arkadaş da Kablonet kullanıyor farklı mahallede tabii altyapı değişmez muhtemelen ama aynı anda kesiliyor internetlerimiz. Komşum Turkcell kullanıyor onda bir kesinti olmuyormuş.
Dene, TürkNet iyi hizmet sunuyor. Kendim Gigafiber, bir yakınım da VDSL altyapıda kullanıyor. İkimizin de bir şikayeti yok. Müşteri hizmetleri de çok iyi.

Aynı fiyat hocam TurkNet 40 TL daha pahalı.

Bizim altyapı VDSL destekliyor.

40 TL'lik bir fiyat farkı için kötü hizmete katlanmaya gerek yok bence. Tabii TurkNet'e geçince kesin çözülecek diye bir şey yok ama denemenizi öneririm.

4 yıl Superonline kullandım ödeme günleri yaklaşınca internet acayip yavaşlıyordu, taahhüt süresi bitince TurkNet'e geçiş yaptım internet gayet güzel çekiyor. Hiç hız problemi yaşamadım tavsiye edebilirim. Fakat bulunduğunuz mahallede altyapı uyumluluğu var mı araştırmanızı ve o şekilde almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı