Morbrine Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel İ7 11800H, RTX3050TI 4GB, 16GB 3200 MHZ ram, 1TB Samsung M2 SSD. Ana monitör: 144hz 1920x1080 İkincil monitör: 75hz 1440x900 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik-Elektronik bölümü, Otomasyon alt dalı. 9 Şubat 2025 #21 Bir. cokgerggörünüşlüadam dedi: Ben modemi kendim aldım TurkNet fiber harici modem desteği vermiyor. Ben 800TL'ye aldığım modem ile kullanıyorum bir sıkıntı yok. Ancak ilk 3 ay kurulum parası da alıyorlar 200x3 ay şeklinde. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığım TurkNet'e geçiş yaptı, modem verdiler size neden temin edilmemiş?
Bir. cokgerggörünüşlüadam dedi: Ben modemi kendim aldım TurkNet fiber harici modem desteği vermiyor. Ben 800TL'ye aldığım modem ile kullanıyorum bir sıkıntı yok. Ancak ilk 3 ay kurulum parası da alıyorlar 200x3 ay şeklinde. Genişletmek için tıkla... Bir tanıdığım TurkNet'e geçiş yaptı, modem verdiler size neden temin edilmemiş?
bitmiyobxe Decipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 1.622 Makaleler 1 9 Şubat 2025 #22 Morbrine dedi: Hangi operatörün altyapısı olduğunu nasıl sorgulatacağım? Fiyat uygun gelirmi bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Benim binada internet kutusunun üstünde turkcell in reklam kağıdı var, ben ordan gördüm. Sen de binanın internet kutusundan anlarsın altyapını. Sabit bir gelirin varsa fiyata bakma. Şu an 200 mbps fiber internet 500-600 tl dolaylarında. 100 tl daha az vereyim diye internet deneyimini mahvetme. Ha sabit gelirim yok diyosan 300'e 400'e random bir internet sağlayıcı alabilirsin. Ama onda da dediğim gibi verim alamazsın.
Morbrine dedi: Hangi operatörün altyapısı olduğunu nasıl sorgulatacağım? Fiyat uygun gelirmi bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Benim binada internet kutusunun üstünde turkcell in reklam kağıdı var, ben ordan gördüm. Sen de binanın internet kutusundan anlarsın altyapını. Sabit bir gelirin varsa fiyata bakma. Şu an 200 mbps fiber internet 500-600 tl dolaylarında. 100 tl daha az vereyim diye internet deneyimini mahvetme. Ha sabit gelirim yok diyosan 300'e 400'e random bir internet sağlayıcı alabilirsin. Ama onda da dediğim gibi verim alamazsın.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 9 Şubat 2025 #23 Morbrine dedi: Probleminize çözüm bulabildinizmi veya yakın zamanda çözülecek gibi bir söylemlemi yaklaştılar size? Genişletmek için tıkla... Henüz bulunamadı malesef pek çözüleceğe de benzemiyor.
Morbrine dedi: Probleminize çözüm bulabildinizmi veya yakın zamanda çözülecek gibi bir söylemlemi yaklaştılar size? Genişletmek için tıkla... Henüz bulunamadı malesef pek çözüleceğe de benzemiyor.