TurkNet alt yapılar için çalışma yapacak mı?

Yer
Kayseri
Daha fazla  
TurkNet altyapı için çalışmalar yapacaklar mı? Çünkü TurkNet kullandığım için Türk Telekom ekipleri ilgilenmiyorlar. Bana o zaman Türk Telekom kullan kardeşim diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

TurkNet GigaFiber altyapısı yapıyor sadece VDSL ADSL altyapı hizmeti vermiyorlar
onuda kalabalık alanlara yapıyorlar

Bana da köyde aynı şekilde kablo çekmişlerdi ve bir sorun yaratmıyordu. Estetik olarak güzel durmasa da herhangi bir performans kaybı yaşatmıyor. İstiyorsanız duvardan içeri sokar saklı bir şekilde modeme götürürsünüz. Orası size kalmış.

Yaptım zaten de ama gene de iş yapacakları zaman yarım yamalak yapıyorlar ama ben TurkNet'den fiber alt yapısı bekliyorum bak GigaFiber de değil normal fiber verseler o bile yeter.

Yaptım zaten de ama gene de iş yapacakları zaman yarım yamalak yapıyorlar ama ben TurkNet'den fiber alt yapısı bekliyorum bak GigaFiber de değil normal fiber verseler o bile yeter.

TurkNet'in normal fiber altyapısı yok kendi altyapılarını kalabalık yerlere getirmeye çalışıyorlar. Türk Telekom'dan fiber altyapısı istemekten başka çaren yok.

TurkNet sana özel fiber altyapısı getiremez. Gerçekçi olmak gerek. Video gereksiz gibi geldi bana.

TurkNet'in normal fiber altyapısı yok kendi altyapılarını kalabalık yerlere getirmeye çalışıyorlar. Türk Telekom'dan fiber altyapısı istemekten başka çaren yok.

Neyse artık yapacak bir şey yok adamlar o zaman Türk Telekom kulan diyor bana
Keşke merkez de filan spawn olaydım.
TurkNet sana özel fiber altyapısı getiremez. Gerçekçi olmak gerek. Video gereksiz gibi geldi bana.

Yani onlarda haklı tek 1 kişi için getirmezler ama gene de Türk Telekom neden TurkNet kulandım için işini yarım yapıyor anlamıyorum.

TurkNet altyapı için çalışmalar yapacaklar mı? Çünkü TurkNet kullandığım için Türk Telekom ekipleri ilgilenmiyorlar. Bana o zaman Türk Telekom kullan kardeşim diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Özel mesaj yoluyla iletişime geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı