TurkNet alternatifleri nelerdir?

Furkan4530

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4-5 senedir TurkNet kullanıcısıyım. Evimde, iş yerimde, yazlığımda verdiği hız olsun fiyatları olsun çok cazip geliyordu başlarda. Şu anda sık sık kopmalar yaşıyorum gündüz vakti 1-2 kopma akşam vaktinde ise tamamen yok diyebilirim ara ara gelip gidiyor. Hız desen olması gereken hız değil müşteri hizmetleri zaten çok geç cevap veriyor. Servisi çözüm bulmaları desen od a yok hepsi farklı şey anlatıyor. Fiyatlarının da yüksek olması cabası. Vaatte bulundukları hizmeti vermemeleri ama iş fatura ödemeye gelince takır takır yüzsüz gibi almaları... Her neyse bunlar hepimizin farkında olduğu sorunlar. Sorun yaşamayacağım bir servis sağlayıcısı arıyorum önerileriniz var mı? Not: Sorunlar her ne kadar TurkNet kaynaklı olmasa da bizim muhattabımız TurkNet'tir sorunu çözemiyorlarsa bu onların sorunudur arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netspeed, Millenicom, Comnet ve Gıbırnet en çok önerilenler.
İnternetKutusu ve Poyraz net arkadan gelenler.
Ben de Turknet kullanıcısıyım, çok memnunum aslında ama son fiyat politikaları ve sözlerinde durmamaları canımı sıktı. Gıbırnet yada Comnet düşünüyorum.

Hocam bu TürkTelekom'u kimse sevmiyor, mizah konusu oldu fakat ben memnunum, özellikle bir sorun olduğunda ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, yetkililer çok ilgili. Henüz sokağa fiber altyapısı yapılmadı, kablolu bağlantı ile hız testi sonuçlarım şu şekilde;
1658996974809.png

Netspeed, Millenicom, Comnet ve Gıbırnet en çok önerilenler.
İnternetKutusu ve Poyraz net arkadan gelenler.
Ben de Turknet kullanıcısıyım, çok memnunum aslında ama son fiyat politikaları ve sözlerinde durmamaları canımı sıktı. Gıbırnet yada Comnet düşünüyorum.
Kesinlikle bana kalırsa geldikleri yeri unuttular. TurkNet gibi çok fazla firma çıkmaya başladı ben geçtiğimde taahhüt süz hızlı internet alternatifi pek yoktu. Aslında hepsi aynı geliyor bana hepsinde farklı farklı şikayetler var. Araştırmalarıma göre en fazla sorun çözen firma GIBIRNet. Bu sorunların geneli tabii ki telekom kaynaklı ama bu firmaların telekom a söz geçirememesi, Müşteriyle iletişimlerinin çok yavaş olması TurkNet hafta sonu cevap vermiyor mesela akşamda belli bir saate kadar cevap veriyor ve verdikleri 36 48 saat servis süreleri beklemek çok can sıkıcı. Her neyse görüşleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

GIBIRNet'e bir göz atabilirsin genelde memnunlar forumda.

Evet onu fark ettim çok fazla olumsuz yorumu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı