TurkNet altyapı arızası dolayısıyla 6 gündür internet yok

hyless.exe

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
6 gündür internet yok, müşteri hizmetlerini aradım, ekip dahi yollamıyorlar, ne zaman bitecek onu da dahi bilmiyorum, destek mesajı yazdığımda sürekli arızanın giderildiğini söylüyorlar ama hiçbir şey değişmiyor.

Aynı sorundan bende muzdaribim abim evine TurkNet döşetcekti aranma istendi aradılar arada bizim olayı da söyledi ertesi gün saha ekipleri gelip düzeltti.

Aynı sorundan bende muzdaribim abim evine TurkNet döşetcekti aranma istendi aradılar arada bizim olayı da söyledi ertesi gün saha ekipleri gelip düzeltti.

Ne yapmam gerekiyor saha ekiplerini mi çağırayım uygulamalarına girdiğimde bölgesel altyapı arızası var ama bitmek bilmedi.

Bölgesel arıza varsa çözülecektir. Eğer VDSL altyapı ise Türk Telekom'um keyfine kalan bir süreç. GigaFiber ise destekten darlayın derim. Ekran görüntüsü vs atın. Sürekli yazın. Yoksa ilgilenmiyorlar.

TT altyapısı fiber altyapı ekip gelecek bakacaklarını söylediler ama ne zaman onu bilmiyorum söylemediler. WAN ışığıda sabit yanıyor yanıp sönüyor olması gerek değil mi?

Konuya güncelleme yapıyorum 1 ay geçmiş bulunmakta bir çözüm hala bulamadıkları için TurkNet aboneliğini iptal ettik altyapı arızasının bitiş tarihi yokmuş Türk Telekom'a geçiş sağlayacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…