TurkNet altyapı başvurusu nasıl hızlandırılır?

yks2023allstar

Decapat
Daha fazla  
Dostlar iyi akşamlar normalde Superonline kullanıcısıydım fakat taahhüt bu akşam bitiyordu arayan temsilci ise 280 TL'ye 16 MB bir tarife önerdi oda bize yeterliymiş sözde çok uzatmadan iptal ettirdim. TurkNet'i aradığımda ise Türk Telekom bayisinden altyapı başvurusu yapmamı gerektiğini söylediler. Bu durumu nasıl hızlandırabilirim bir bilginiz veya yaşadığınız tecrübe var mı?

Dostlar iyi akşamlar normalde Superonline kullanıcısıydım fakat taahhüt bu akşam bitiyordu arayan temsilci ise 280 TL'ye 16 MB bir tarife önerdi oda bize yeterliymiş sözde çok uzatmadan iptal ettirdim. TurkNet'i aradığımda ise Türk Telekom bayisinden altyapı başvurusu yapmamı gerektiğini söylediler. Bu durumu nasıl hızlandırabilirim bir bilginiz veya yaşadığınız tecrübe var mı?
Olduğunuz bölgede Telekom altyapısı mı yok? İşiniz biraz zor, büyük bir çoğunluk toplamanız lehinize olur. Millenicom Superonline altyapısı üzerinden hizmet verebiliyor. Taahütsüz firmalarda da zam riski var. Şuan Türknet'te peşin ödeme kampanyası var.

Olduğunuz bölgede Telekom altyapısı mı yok? İşiniz biraz zor, büyük bir çoğunluk toplamanız lehinize olur. Millenicom Superonline altyapısı üzerinden hizmet verebiliyor. Taahhütsüz firmalarda da zam riski var. Şu an TurkNet'te peşin ödeme kampanyası var.

Aynen bildiğin altyapı yok. İmza olayı da tuzu kuru mahalleliler olayından biraz zor 10 MB internetten memnunlar. Yarın önce bayiye gidip sonra tekrar imza işine bastıracağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı