Yeni evimde TurkNet kullanmak istiyorum. Burası müstakil ev sitesi ve bazı evlerde altyapı bulunmakta ama bizim evde gözükmüyor. Bu altyapı başvurusunu nasıl yapabilirim? İnternete hemen ihtiyacım var bu süreç çok uzun mu olacak? Altyapı için benim bir ödeme yapmam gerekiyor mu?
Yeni evimde TurkNet kullanmak istiyorum. Burası müstakil ev sitesi ve bazı evlerde altyapı bulunmakta ama bizim evde gözükmüyor. Bu altyapı başvurusunu nasıl yapabilirim? İnternete hemen ihtiyacım var bu süreç çok uzun mu olacak? Altyapı için benim bir ödeme yapmam gerekiyor mu?
TürkNet normal paketi türk telekom altyapısını kullanıyor onun için yaşadığınız yerdeki türk telekom müdürlüğüne gidip başvuru yapmanız gerekiyor diye biliyorum.
BulunduÄunuz binada Kablonet, Uydunet, DSL ve KabloTV altyapısı var mı? İnternet altyapı sorgulama ile kontrol edin ve hemen fiber internet hizmetlerinden veya Türk Telekom ortak altyapısı üzerinden DSL veya FTTH internet aboneliÄinden faydalanın.
@TurkNet Destek Ayşegül beni nasıl bir süreç bekliyor? Sitedeki bazı evlerde altyapı var ama genel olarak herkes Superbox kullanıyor Türk Telekom altyapısının kötü olmasından dolayı. Evime altyapı gelince sağlıklı bir internet alabilir miyim?