TurkNet Altyapı Değerleri

-Hocam gördüğüm üzere YAPA dasınız hatınızı VDSL2'den ADSL2+ aldırın hızınız belki iyleşir santrale çok uzaksınız.Bilerek siz mi vdsl istediniz yoksa direk vdsl şeklinde mi bağladılar ?
-Oim üzerinden profilinizi oyun ya da hızlı moda alıp hızınıza baktınız mı?

@Ahuri52 altyapım TurkNet'in ve Türk Telekom'un sitesinden baktığımda ADSL yazıyor. Ben VDSL olsun istemedim, kendileri otomatik bağladılar. oyun ve diğer profilleri denedim, neredeyse aynı, fark yok denecek kadar az. ADSL2+'ya aldırmam için ne yapmam lazım? Evimin 10 metre ötesinden çevre yolu geçiyor, çevre yolunun bir tarafında VDSL hat var, diğer tarafında ADSL var, ben ADSL olan tarafa yakınım.

bu adresden giriş yapıp destek kaydı açın ve hatınızın ADSL2+'a taşımalarını isteyin 48 saat içinde cevap verilir ve kısa sürede çevrilir.

@Ahuri52 çok teşekkür ederim. Yalnız sen internet altyapımın ADSL2+ olduğunu nasıl anladın?
Yapa da hem VDSL ve ADSL2+ verilebiliyor ADSL eski bir teknoloji olsada uzun mesafeye daha iyi sinyal gidebiliyor.
Hızınız belki artar artmasa bile CRC hatalarını azaltabilir stabil bir bağlantı olur.
Hocam son kez bide şu adresten santral uzaklığınız kaç çıkıyor ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…