Merhaba teknobil servisini kullanıyorum gerçekten iğrenç, tek kelimeyle iğrenç değiştirmeyi düşünüyorum. TurkNet'e geçmek istiyorum modem var kablolar falan var altyapı yok altyapı iste diye bir seçenek varmış varsa fiyatı nedir?
Merhaba, gigafiber hizmetimiz için altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. GigaFiber İstiyorum — TurkNet üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsinizMerhaba teknobil servisini kullanıyorum gerçekten iğrenç, tek kelimeyle iğrenç değiştirmeyi düşünüyorum. TurkNet'e geçmek istiyorum modem var kablolar falan var altyapı yok altyapı iste diye bir seçenek varmış varsa fiyatı nedir?
Merhaba, GigaFiber hizmetimiz için altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. GigaFiber İstiyorum — TurkNet üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniztalepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
Gigafiber hizmetimiz için kullanıcılarımızdan bir altyapı ücreti almıyoruz.Kurulum fiyatından haberin var mı?
GigaFiber hizmetimiz için kullanıcılarımızdan bir altyapı ücreti almıyoruz.
Paketleri bulamadım da link atabilir misiniz sadece 1000 megabit olanı görebiliyorum.
Gebze yenikent mahallesine ne zaman gelicek altyapınız?Merhaba, gigafiber hizmetimiz için altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. GigaFiber İstiyorum — TurkNet üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsinizTalepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
Merhaba, altyapınızın uygunluk gösterdiği maksimum hızı veriyoruz. Tek fiyat üzerinden ücretlendirme oluyor, turk.net sayfamızdan altyapınızı kontrol edebilirsiniz. Sorgulama sonrası sizin için en yüksek hızı sonuçlandırıyoruz. İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNetPaketleri bulamadım da link atabilir misiniz sadece 1000 megabit olanı görebiliyorum.
Merhaba, taleplere göre bölgeler değişiklik gösterdiği için net bilgi iletemiyorum. Sayfamız üzerinden adresinizi iletebilirsiniz.Gebze yenikent mahallesine ne zaman gelicek altyapınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.