Y Yaxi1 Decapat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 629 Çözümler 3 12 Temmuz 2021 #11 Darvell dedi: Anladığım kadarıyla, eğer VDSL portu var ise 100 civarları yoksa 16 civarlarında alıyorsun. Eğer böyle ise umarım boş port açılır da ben de yaptırabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam her gün bir port boşalıp nasıl ardından da dolabilir? Dün 100mbps yazarken bugün 16mbps yazıyor, aynı durum 1 aydır var.
Darvell dedi: Anladığım kadarıyla, eğer VDSL portu var ise 100 civarları yoksa 16 civarlarında alıyorsun. Eğer böyle ise umarım boş port açılır da ben de yaptırabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam her gün bir port boşalıp nasıl ardından da dolabilir? Dün 100mbps yazarken bugün 16mbps yazıyor, aynı durum 1 aydır var.
Darvell Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 683 Yer Crown Prince's Palace, Berlin, Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaiser 12 Temmuz 2021 #12 Yaxi1 dedi: Hocam her gün bir port boşalıp nasıl ardından da dolabilir? Dün 100Mbps yazarken bugün 16Mbps yazıyor, aynı durum 1 aydır var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Arayıp konuşsanız belki net bir şey söylerler. Ben de yakında konuşacağım.
Yaxi1 dedi: Hocam her gün bir port boşalıp nasıl ardından da dolabilir? Dün 100Mbps yazarken bugün 16Mbps yazıyor, aynı durum 1 aydır var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Arayıp konuşsanız belki net bir şey söylerler. Ben de yakında konuşacağım.